60.000 Bakımı Corsa

Şimdi servis ile görüştüm indirim yapmışlar parça dahil 90 tl diyorlar sizce nasil

Ayrica ekleyim periyodik bakımda kampanya yapmışlar 280 tl dediler. Ben dışarda kendi seçtiğim yağ ile 230 à mal ediyorum aslında Pek de sisirmemisler fiyatı

Mehmet bey hem bakım hem kayış bence uygun. Yetkili serviste full check-up hemde bütün parçalar orjinal gm. Bence yaptırın yetkilide gıcır gıcır teslim etsinler.

Araç otomatik bunların şanzuman yağına bakım yada değişim olmuyor mu?

Nadir Abi arkadaşın aracı bildiğim kadarıyla tork konvertörlü tam otomatik 4 ileri sanırım. Aynı senin araç gibi şanzuman ya ğdeğişimi gerekir ama peryodunu bilmiyorum. Yetkilide nevar ne yok bakılıyor ve söyleniyor zaten.

Nadir Abi arkadaşın aracı bildiğim kadarıyla tork konvertörlü tam otomatik 4 ileri sanırım. Aynı senin araç gibi şanzuman ya ğdeğişimi gerekir ama peryodunu bilmiyorum. Yetkilide nevar ne yok bakılıyor ve söyleniyor zaten.

Bende öyle biliyordum. Normal de bizim şanzumanların yağı 50-60 binde değişimi gerek.

Benim araç manuel :)

Bakım parçalarıni önceden almış oldum yoksa bakımı yptrirdm artık başka zmn. Ama kayış işini serviste yaptrcgim

-motor suyu tamamlama
-cam suyu tamamlama
-fren balata temizleme
-kapı kilit ve menteşe yağlama(wd 40 ile)
-carbon clean ve yakıt depo katkısı(extra istedim)
-genel araç kontrol
-araç iç-dış yıkama
-Sonra aynı gün dışarda lastik havası ve,akü ölçümü
BUNUN gibi bakım kalemleri bana gereksiz geliyor ve fiyatı yükseltiyor.
cam suyu tamamlama neymiş ya. söver gibi...:maden:

Geri