50 milyar civarı alınabilecek jeep

iki araba satıp üzerine de bir miktar ilave edeceksiniz. yani elde avuçta ne varsa döküyorsunuz. hayırlısı olsun . bu durumda ikinci el değeri yüksek parça fiyatı uygun araçlar düşünmeniz gerekir bence. Kia nın her iki modeli,ayrıca bunların dışında belirttiğiniz fiyata toyotanın rav4 ü var uygun olabiliyor. 2004-2005 model alabilirsiniz. hondanın CRV leri yine daha uyguna gelebilir.hatta 2002 -2003 model temiz Land Rover bulabilirsiniz. şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Chevrolet Captiva larıda bir düşün istersen kullanananlar çok memnunlar. Birde nede olsa Opelin kardeşi sayılır. Ama paran çok olsa Audi Q7 den şaşma derdim...bitiyorum o araçlara.

alıcan aracın yıllık vergisini ve yakıt masrafını öğrenmeden alma da ne alırsan al :D
ama ben bir jeep alıcak olsam kesinlikle adı üstünde jeep grand cherokee alırım o olmazsa x5!

kardeşim sen beni dinle boşver kia yı..git 45 civarı 2006 model tertemiz suzuki grand vitara al...komik gelecek ama bi de tüp taktır...ohh mis gibi...kia dan eksigi yok fazlası var..2006 olacak ama yeni kasa....

müşteri memnuniyeti anketlerinde kia önde çıkmış ve ömür boyu garanti vermekle ilgili bi çalışmaya başlamış kia çekici olabilir
ama lastik fiyatlarını dahi hesaba kat, bi ara görmüştüm x5 lastiği teki 900 ytl di 3 sene önce :S

Kia corento parayla bela almak anlamına geliyor. Ya çok içinde bir yerlerde çalışıyorum yol yardımı ile alakalı. Son jeep kalsada şu hayatta almayacağım tek araç. Örnek verim araçların deposunun içindeki madde dökülüyor ve sürekli filtre ve pompada sorun oluşturuyor. Ve depo Türkiye de henüz yok :D Geçen bir müşteri aradı 180 km ile giderken stop etmis araç zor durdurmuş arabayı delirmişti adam. Corento düşünenlere bilgi. Bunlar sadece problemlerden biri devamıda var merak edenler için :D

50 bin ytl altına 2006 model çok rahat bi honda crv alablirsniz bi bakın derim hem konfor hem güç ve 2000 cc avantajıyla gayet güzel gider...

zafira falan alınacaksa bence mercedes vaneo da alınabilir:D 1.7cdti.. mercedes a serisi gibi bi araç.. mercedes konforu var üzerinde.. ya en basitinden gece anahtara basıp kapıların killidini açıyosun..ekranda km yi gösteren yerin ışığı yanıyo böle lila rengi gibi bişey.. o renge bile bitiyodum şahsen..direksiyonun elinize verdiği keyif falan ama türk pazarında pek tutmadı bu araç..bide uzun yolda arkadaki yolcular için işkence bi araç omzunu yaslıycak kolunu dayıycak bi yer yok bi tuhaf tasarım..nesye sende vaneo olmazsın zaten kanımca:D

Geri