50 milyar civarı alınabilecek jeep

evet kısaca ya sev ya terk et :D

ya lada niva al ikinci el 5 milyara :D yada lincon navigator al ikinci el 50 milyara :D

ladaya taş yok:D bizde var bi tane 86 model canavar gibi maşşşşşallah:rock

yok hocam nivaya yukardada bahsettim bir yazımda çok jeep olarak ciddi bir jeep katır gibi maşallah dağ taş her yere tırmanıyor üstelik sistemi teknolojisi çok basit millet garajında tamir ediyor :D lada satmaz sanırlar ama niva sı avrupada özellikle avrupadaki kırsaldaki insanların favorisi hem fiyatı çok ucuz hemde pek çok jeep diye üretilen sosyete asfalt güzellerinin çıkamadığı tırmanamadığı gidemediği yerlere gidiyor :D

benim niva yada lincon dememdeki neden de o zaten yukardaki arkadaş demiş :D ya görüntü şekil iiçin mi jeep alıcan yada işlev kullanım içinmi

satılık santa fe var 2005 46.000 km(51000ytl) yada JEEP Compass 2007 32.000km (38.000Euro) var isteyen olursa...

bazen yolda jipleri görüyorum, adam kasislere neredeyse 1.vitese düşüp giriyo, altında arazi arabası, abartı yol şartlarında bile ön takımlara birşey olmaz, ama cadillac'ta cumhurbaşkanı taşır gibi geçiyo kasislerden :)

Geçenlerde bir arkadaşım Chevrolet Captiva test sürüşünde kullanıp çok beğendiğini söylemişti.Özellikle sürüş destek sistemleri ve stabilete konularında çok etkiliymiş, bilgine...

not: test sürüşünü yapan arkadaş araba konusunda iyidir.

captiva

Honda CRV

Geri