50 litre benzinle şehirler arası 655 km gidiyor?Çok değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selim_cetin_19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
50 litre benzinle şehirler arası 655 km gidiyor?Çok değilmi? Görüşlerinizi almak için yazıyorum.Sizlerinki nasıl.Kıyas edebilirmiyiz.

700 km yapabilmen lazım. 140la falan gidersen çok yakar. 100le gidersen sabit hızda, hafif inişlerde arada ayağını gazdan da çekersen 700 km'yi geçersin.

teşekkürler.ama genelde 100 ile gittim.çok nadir 120 ye dayandım.demekki biraz fazla yakıyor.alakan için teşekkür ederim

bence normal 3 aşşağı 5 yukarı bu aralarda yakıyor diye biliyorum ben de..

forumda 1000km yi geçenler var şehirler arasında tabiki gittiğiniz hıza göre epey bir değişiklik oluyo yola da bağlı ama 655 km normal bir değer sbt hız 90 ile gitseniz sürekli geçer 655 i

bence 700 ün üstünü görmesi lazım. yakın zamanda şehirlerarası çıkmadım ama en son 730da ışık yanmıştı. özellikle benzinden çok farkediyo aldığınız yere dikkat edin. saygılar

forumda 1000km yi geçenler var şehirler arasında tabiki gittiğiniz hıza göre epey bir değişiklik oluyo yola da bağlı ama 655 km normal bir değer sbt hız 90 ile gitseniz sürekli geçer 655 i

karstan mersine gitse 1000 km yapar heralde yokuş ine ine :) benzinle mi yapıyorlar bunu ? :):)

Çok gidiyorsa bence fazla kurcalama arabayı da uyandırma:D

biraz daha gidebilir gibi.730-750km

karstan mersine gitse 1000 km yapar heralde yokuş ine ine :) benzinle mi yapıyorlar bunu ? :):)

forumda vardı bi tane Cumhur abinin astra mıydı neydi 1000 km mi ne gösteriyordu menzili benzinli ama yol şartları çok önemli bunu yapması için

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri