5.5 Litre yakıt tüketimi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar opel astra 1.3 cdti model aracım var , bugün bır test ediyim dedım yakıt tuketımını ve 100 km'de 5.5 yakıt tuketımını gordum ve fazlada motora yuklenmedım e5 de 6.vitesde 80le gittim motor devrını 2000 i aşmadım hic,, sizce yakıt tuketımım normal mi daha fazla yada daha az yakan aynı arabalar mevcutmu ? Sagolun

Güle güle bin ya boşver:D

Şuanlık bır problem yok gule gule bınıyorum zaten:D Bu arabayı yapandan Allah razı olsun gercekden az yakıyor :)

Hb demi?Teknik verilerde yakıt tüketimi şehir içi 6.3 şehir dışı 4.1 diyor..

Son düzenleme:
Merhaba, bende benzinli 2009 HB var, şehirlerarası düz yolda hız sabitleyiciyi 80 e ayarladığım zaman (klima kapalı) 5.5/5.7 lt yakıyor...Fikir vermesi için söyledim...O kadar yavaş hıza göre sizin tüketim biraz yüksek gibi geldi bana...

Merhaba, bende benzinli 2009 HB var, şehirlerarası düz yolda hız sabitleyiciyi 80 e ayarladığım zaman (klima kapalı) 5.5/5.7 lt yakıyor...Fikir vermesi için söyledim...O kadar yavaş hıza göre sizin tüketim biraz yüksek gibi geldi bana...

Benım araç 06 model bıraz motor yaşından dolayıda olabilir , ama bende hız sabıtlıyıcıye degıl kendım kontrol ederken 6.vitesde 80 le gitttim 5.5 yaktı ılk baslarda 3.5 i de görmusdum sonradan yukselmeye basladı

Hb demi?Teknik verilerde yakıt tüketimi şehir içi 6.3 şehir dışı 4.1 diyor..

evet oyle kullanıma göre degısır dıye dusunuyorum

benim araç 1.6 benzinli malatya altın yunustan ssk ya kadar 10 kilometrelik tüketime baktım sadece 0.4 litre hızı sabitledim 70 e 5.vites te ışıklardada durdum kalktım çevre yolu tüketimi 10 kilometre buyunca 0.4 L 3 kere dur kalk yaptım.toplamda 25 kilometreyede 1.2 litre yaktım 25 kilometre boyunca 9-10 defa kırmızı ışıkta dur kalk yaptım ve 25 kilometre sonu 1.2 litre :)

benim araç 1.6 benzinli malatya altın yunustan ssk ya kadar 10 kilometrelik tüketime baktım sadece 0.4 litre hızı sabitledim 70 e 5.vites te ışıklardada durdum kalktım çevre yolu tüketimi 10 kilometre buyunca 0.4 L 3 kere dur kalk yaptım.toplamda 25 kilometreyede 1.2 litre yaktım 25 kilometre boyunca 9-10 defa kırmızı ışıkta dur kalk yaptım ve 25 kilometre sonu 1.2 litre :)

Benzıncıye ugruyor musun arada bir :D

Benzıncıye ugruyor musun arada bir :D
:)cruze control de çevre yolunda böyle şehir içinde 7.5 ğu geçmiyo ama hiç gazın ayarını kaçırmayıp hep sakin olursam:) bi akşam gece saat 11 fln trafik yok dur kalk yok 60 sabitledim 10 kilometreye 0.3 yaktı:)

Geri