40Bin kere maşallah?

kontplus1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araç birden km'de kimlik değiştirebilir. Peki asıl bunu nasıl anlarız? Başka km kaydı var mıdır? Bahsi geçen konu aşağıdaki linktedir.
Opel Astra IV model j 2011

Ynt: 40Bin kere maşallah?

Aracın orjinal kilometresi bir başka yerde saklanıyor diye biliyorum, görünen değiştirilse bile yetkili servis orjinal kilometreyi belirleyebiliyor.

Bir tür kara kutusu var gibi yani. İyiymiş. Tabi yetkili ve etkili servise götürmeden oto alanlar ilk bakımda (isteğe bağlı olarak km kontrol ettirilirse tabi) sok yaşayacaklardır.

kontplus link' Alıntı:
Bir tür kara kutusu var gibi yani. İyiymiş. Tabi yetkili ve etkili servise götürmeden oto alanlar ilk bakımda (isteğe bağlı olarak km kontrol ettirilirse tabi) sok yaşayacaklardır.

Kesinlikle öyle. O yüzden ikinci el araç alırken kesinlikle çok titiz bir kontrolden geçirmek lazım arabayı.

kilometre hem ipc de yani gösterge tablosunda hemde ecm de tutulur. ipc deki km değeri yüzde 3-5 arası fazladır (tüm araçlarda km saati normalden yüzde 3 ile 5 arası fazla gösterir)

KM değişimini fark edecek servis türkiyede yok malesef.yazılım işinden anlayan servis hele ki opel servisi bulmak imkansız.adamlar daha aracın yazılımlarından da bir haberler.KM değişimini ancak serviste düzenli bakımlara girmiş bir araçsa anlayabilirsiniz.yoksa zor..

Ben pek birşey anlamadım yani bu aracın orjinal km si tam 40 bin miymiş 032questn

Ynt:

Aracın normal kmsi yada daha önce yazılmış kmsi 8750. Normal yazıcıya veri yollar gibi sihirli bir writekm dokunuşu ve karşınızda 40bin.

Geri