4 bijondan 5 bijona

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkny

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arabaya jant almayı düşünüyorum nette çok güzel orjinal jantlar buldum ama 5 bijon benim arabada 4 bijon şimdi benim astrayı 4 bijondan orjinal 5 bijona çewirebilme imkanımız warmı warsa nasıl olur hangi parçaların değişmesi gerekir sağlıklı olurmu ha bide maliyete değermi

maliyeti araba parasını bulur 4 bijona devam derim

deme ya bende çıkma falan uydursak randıman alamazmıyız peki

doğru dio cıkma coupe fln sportıvelerde 5bjn olmazmı

arkaşlar nette 275 ytl te g kasa gsi jantlarını satıyo biri bu fiyata nerde bulucam bi daha pazarlıkla 200 civarına indirsem ohoo :D süper olur ama 5 bijon maliyeti işte canımı sıkıyo 4 bijon orjinal jantları nekadardır acaba şimdi bide orjinalini bozmakta istemiyorum arabanın yoksa piyasada jant çok 4 bijonlu

4 bijondan 5 bijona çevirici aparatlat görmüştüm nette hatta galiba burda da daha önce konuşulmuştu

arkaşlar nette 275 ytl te g kasa gsi jantlarını satıyo biri bu fiyata nerde bulucam bi daha pazarlıkla 200 civarına indirsem ohoo :D süper olur ama 5 bijon maliyeti işte canımı sıkıyo 4 bijon orjinal jantları nekadardır acaba şimdi bide orjinalini bozmakta istemiyorum arabanın yoksa piyasada jant çok 4 bijonlu

aynı jantların sıfırı opel de satılıyor 5 bijona çevirme maaliyetini 5'te 1'i ne alırsın hemde sıfır olur jantların

iyi hoş diyosun ama şimdi gidicem servise 1 yada 1,5 civarı bişeyler söylicekler jantlara onuda almanın bi anlamıyok zaten uzun süre binmeyi düşünmüyorum bu arabaya değiştiricem satana kadar işte kullanırım diyodum neyse araştırmalarım dewam edicek bu konuyla ilgili

4 bijon olması ile 5 bijon olmasının ne farkı var bilgi verirmisiniz

bi astra resmi görmüştü. 5bijon jant alıp 3 bijonu bağlayıp dib bijonu kestirmiş.

Geri