berker abi ben çok gördüm akp hükümetinede küfür eden ona oy verenede küfür edeni salaklar hala görmüyolar ülkeyi soydular sattılar falan gibilerinden apo olayı daha dünkü olay bahçeli çıkmış nie idam ettirilmiyo diyo ulan adi herif sen ecevitle beraber idamı kaldırdın bu ülkeden şimdi nie dansözlük yapıyosun kıvırıyosun? daha dün ab ab diye yırtınanlar bugün ab ye uyum olsun die bazı şeyler yapıldığında onada laf ettiler ki en basit örneği sigara içilmesi yasaklandı süper bişey hükümete kızan söven çok oldu bu durumda.
abi herkez yiyo madem kime oy verceksin? sen kendine en yakın olan sana göre en doğru şeyleri yapana verirsin dimi? bende öyle işte bana göre doğru şeyler yapılıyo bu ülkede ama yaranamıo adamlar yine en basit örneği istanbul kültür başkenti seçilmiş konserler yapıldı milyon dolarlar harcandı die laf edenler napsın yapmasalardı nie yapmadılar koca şehir bi eğlenceyi çokmu görüyo olurdu gibi bi sürü şey herkezin fikri kendine tabi ben öyle düşünüyorum akp olmasaydı kim olurdu yazıcıoğlu olurdu benm için başkasıda olmazdı.
abi herkez yiyo madem kime oy verceksin? sen kendine en yakın olan sana göre en doğru şeyleri yapana verirsin dimi? bende öyle işte bana göre doğru şeyler yapılıyo bu ülkede ama yaranamıo adamlar yine en basit örneği istanbul kültür başkenti seçilmiş konserler yapıldı milyon dolarlar harcandı die laf edenler napsın yapmasalardı nie yapmadılar koca şehir bi eğlenceyi çokmu görüyo olurdu gibi bi sürü şey herkezin fikri kendine tabi ben öyle düşünüyorum akp olmasaydı kim olurdu yazıcıoğlu olurdu benm için başkasıda olmazdı.