3 defa stop etti

mmucahid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bir hafta önce 2003 astra elegance aldım araç 50 000 km de resmi serviste almadan motor mekanik elektrik kaporta baktırdım öyle aldım
servis triger devirdayım değişmediyse değiştirsen iyi olur şeklinde rapor yazdı araç 3 defa yolda stop etti sebebi nedir acaba ist. avcılar erdemir serviste aracı kontrol ettirdim

krank devir sensörü -veya- egzantrik devir sensörü -veya- egr valfi olabilir neden. Veya en basit olarak kötü benzin almış olabilirsiniz. E5 üstü istasyonlardan değil de, mahalle arası istasyonlardan almanız daha sağlıklı. O bölgede, bahçeşehir içindeki BP oldukça iyi mesela

forumda arama yaptım egr valfi denen parça üzerinde duruluyor
aracı aldığımda çeğrek depo benzin vardı yaklaşık 100 km gittim bir defa stop etti depoyu fulledim 2 günde 2 defa stop etti
araç performansı çok iyi çok seri ve sorunsuz gidiyor
yanlız aracı ilk çalıştırdığımda yaklaşık 10 saniye kadar ses yapıyo sonra kesiliyo astralarda normalmi bilemiyorum

büyük bir ihtimalle egr valfi araç arıza lamabasını yakıyormu.bi servise götür cihaza bağlayıp ne olduğunu şıp diye anlarlar.egr valfiyse işçilik dahil 300 ü bulur

Serviste cihaz arıza göstermedi egr valfi ni temizleyelim birdaha yaparsa değiştiricez orjinal 200 ytl delphin marka 140 ytl dediler
bu arada araca bakım yaptırdım

ön disk ayna
ön balata
2 feren ikaz kablosu
2 amartisör takozu
2 viraj rotu
triger-2 bilya-gergi devirdayım -3 antifiriz
motor yağı
yağ filitresi
benzin filitresi
hava filitresi
polen filitresi