28.000 TL'ye 55.000 km'de Astra H alınır mı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diverkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 3-5 gündür bakıyorum değişeni olmayan (fazla boya da olmayacak) dizel astra H bulamadım o fiyatlara.
Siz buluyorsanız linkini falan verebilir misiniz.

bence konfor paketli falan almayın eğer araç temizse içinize sindiyse 27 ye çekmeye çalışın benim şahsi görüşürüm astra classıc3 te adamlar nerden çalacağını şaşırmış astra nın en kaliteliler makyajsızlardır bence makyajlı cosmo ve elegance hariç

4 yaş 55,000 km. ...
28,000 tl. az bir rakam değil,
bence imkanlarınızı biraz daha zorlayıp sıfırını veya 2009 modelini almaya çalışın.

bence konfor paketli falan almayın eğer araç temizse içinize sindiyse 27 ye çekmeye çalışın benim şahsi görüşürüm astra classıc3 te adamlar nerden çalacağını şaşırmış astra nın en kaliteliler makyajsızlardır bence makyajlı cosmo ve elegance hariç

Çalınan bir şey yok.Kalite aynı.Adı üstünde ESSENTIA. Konfor paket.

Gösterge çevresindeki krom halkalar,krom dekor çıtaları,gözlük kabı önceki ESSENTİA astralardada yoktu.Çalınan şeylerden kastınız bunlar.Küçük detaylara önem vermiyorsanız kalitesi vs . aynı.

Ayrıca 2010 konfor paketli essentia , enjoydan kat kat doludur.

Benmki yolda geliyor.Ondan biliyorum.Araştırdım baya :)

haklısınız donanım olarak enjoyda kat kat doludur daha önceki aracımız 2006 h 1.4 essentiaydı konsol boyası,gösterge kromları,dekor çıtaları bence bi aracın çi ve konsol görünümü çok önemli o yüzden bence essentia konfor tercih etmemeli öte yandan 34-35e 20 bin km yi geçmemiş bir sürü araba var sahibindende

o kilometrelerde dizel bolmak zor. araç temizse biraz daha pazarlık edip 27-27.5'a çekmeye çalışın ama alınır bence alınmaz değil. "0" ları 37 civarı diye biliyorum..

pahalı abi bekle acele etme kısmet bu işler braz

çok yüksek fiyatı 10 gün önce 2010 model astra sedan enjoy elegance 1.3 cdtı aldık arkadaşa 30bin km de 30.000tl ye aldık orjinal body kit li orjinal perdeli çiziksiz çeki demirli ful bir astra idi. ben almadığıma pişman oldum

ben olsam almam

Sizin de bildiğiniz gibi gerçekten de o km'de Dizel bulmak çok zor.
Biraz fiyatı kırmaya çalışıp alayım diyorum ben.
Arabaya içim çok ısındı zaten.
Sayenizde Opel'ci olcam muhtemelen.

Geri