222 Team Tokat...

ok...hayırlı satışlar diliyorum...benimde aracım imzamın linkinde gözüküyor...gtc 1.6 t yi aldıktan sonra resimleri koyucam bu arabaya daha fazla para harcamak istemiyorum 105 hp sonuçta

çok güzeller,emeğinize sağlık
222 nin anlamı var mı?

valla grup iyiymiş maşallah hepsi güzel

çok şık olmuş gerçekten. paylaşım için teşekkürler. orjinal farların xenonları değişmiş galiba yanlış görmüyosam. orjinal farlar kaçlık xenon bilginiz var mı? çünkü bende de fabrika çıkışı xenon var. sisleride xenon yapmak istiyorum ama sisler sırıtır diye düşünüyorum. ondan ikisininde aynı kelvin olmasını istiyorum.

maşallah kazasız belasız 3de çok güzel
222ler:D

yav kötü yorum olur mu hiçç yakmışsınız ortalığııı çok güzell güle güle kullanınn

çok şık olmuş gerçekten. paylaşım için teşekkürler. orjinal farların xenonları değişmiş galiba yanlış görmüyosam. orjinal farlar kaçlık xenon bilginiz var mı? çünkü bende de fabrika çıkışı xenon var. sisleride xenon yapmak istiyorum ama sisler sırıtır diye düşünüyorum. ondan ikisininde aynı kelvin olmasını istiyorum.

mesajları tam okumadın herhalde 8000 K takmış arkadaşımız..siyah renktede çok güzel durmuş

3üde süper ya Maşallah, Allah kaza bela göstermeden binmeyi nasip etsin

Benim araç 2009 Cosmo xenon paket orjinalleri 4300 K. ama ben söküp 8000 K. taktım

3 üde harika ALLAH kaza bela gostermesin...

Geri