Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ok...hayırlı satışlar diliyorum...benimde aracım imzamın linkinde gözüküyor...gtc 1.6 t yi aldıktan sonra resimleri koyucam bu arabaya daha fazla para harcamak istemiyorum 105 hp sonuçta
çok şık olmuş gerçekten. paylaşım için teşekkürler. orjinal farların xenonları değişmiş galiba yanlış görmüyosam. orjinal farlar kaçlık xenon bilginiz var mı? çünkü bende de fabrika çıkışı xenon var. sisleride xenon yapmak istiyorum ama sisler sırıtır diye düşünüyorum. ondan ikisininde aynı kelvin olmasını istiyorum.
çok şık olmuş gerçekten. paylaşım için teşekkürler. orjinal farların xenonları değişmiş galiba yanlış görmüyosam. orjinal farlar kaçlık xenon bilginiz var mı? çünkü bende de fabrika çıkışı xenon var. sisleride xenon yapmak istiyorum ama sisler sırıtır diye düşünüyorum. ondan ikisininde aynı kelvin olmasını istiyorum.