222 Team Tokat...

Gelecek yıl aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle bir fikrim olmasa Opc tamponlu sipariş ederdim.Harika...Ben fiber bir opc tampon gördüm.Hiç iyi durmuyordu ,sis farları su almıştı...

Fiber tamponlarda kim nederse desin dalga ve çatlama olur ben en iyi ustayım benimkinde dalga olmaz diyende bile güneşe çekip bir bakın yine dalga yine dalga ama ne yazıkki plastik malzeme tamponlarda böyle ateş pahası görüntü ve estetik isteyen arkadaşlarımız malesef parayı gözden çıkaracaklar...

astra son derece hoş civiclerde boş değil mugen panjurlar yakıo ortalığı :)

biz tokatlılar olarak ayrı bir site mi açsak arkadaşlar bayağ tokatlı var sitede!araçlar bir numara

Süper olmuş, elinize sağlık. Yalnız bu xenon farların 180 ytl olması ilginç, ucuz etin yahnisi olmasın sonra :)

Ne yazıkki Türk milletinin yapısında var bu ama şunuda bilmek lazım 180 ytl.lik mal 300 e 400 e satılan mallardan daha kaliteli ve süper rengi var kaliteyi ucuza almakta diyebiliriz ;)

Gelecek yıl aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle bir fikrim olmasa Opc tamponlu sipariş ederdim.Harika...Ben fiber bir opc tampon gördüm.Hiç iyi durmuyordu ,sis farları su almıştı...

Bu arada bu tampon fiber değil Orj. Opc bu arabayı biliyorum...

maşallah bahadır emeğinize sağlık güzel olmuş kazasız belasız sürüşler...

Kazasız belasız güzel olmuş,bana göre panjur hariç on numara.Opc panjurun yerine Aytekininki gibi imscher panjur daha çok giderdi bence aracına,oda olmadı benim gibi siyah mat folyo tamamdır:).

dsc00104fs01kopyaiq1.jpg
dsc00233co3.jpg

Geri