222 Team Tokat...

güle güle kullanın arabanız çok güzel ama siyah mugen cıvıc daha güzel valla bayıldım araca :)

Maşallah kazasız belasız. Bu orjinal xenonların ampülleri kaç H oluyor ki değiştirebildiniz. Çok güzel durmuş.

orjinalleri 4300 K 8000 le değiştirmiş

çok güzeller,emeğinize sağlık
222 nin anlamı var mı?

plakaların sonları 222.

mesajları tam okumadın herhalde 8000 K takmış arkadaşımız..siyah renktede çok güzel durmuş

siz benim mesajı tam okumadınız heralde. orjinallerin kaç olduğunu bilmiyordum. yani orjinalleride 8000k olabilirdi. farların xenon kitlerini değiştirdim diye birşey söylememiş arkadaş. sadece 8000k olduğunu söylemiş. görüntüsüne bakarak konuştum.

Benim araç 2009 Cosmo xenon paket orjinalleri 4300 K. ama ben söküp 8000 K. taktım

bilgi için teşekkürler ;)

Maşallah kazasız belasız. Bu orjinal xenonların ampülleri kaç H oluyor ki değiştirebildiniz. Çok güzel durmuş.

Sisler H3 ama farları tam hatırlamıyorum. H4 olabilir.

Son düzenleme:
hepsi de çok güzel Tokatlı kardeşlerim,hemşehrilerim zaten biz Tokatlılar normal araçlara binemeyiz değil mi :D afilli olması lazım sizinkilerin de maşallahı var hele siyah olan
aynen biz tokatlılar uslu durmuyoruz hiç;)

Sevgili hemşom aracin çok hoş olmuş.allah kaza bela vermesin bende turhalliyim .tokatta modifiye sektörü bu kadar geliştimi ya?

Keşke fotoğrafları çekerken aynaları açsaydınız.x/
Güzel araçlar,kazasız belasız.:)

OPC GM PANJUR 220 euro
OPC GM TAMPON 750 euro
OPC VALEO SİS 100 euro
Dod 9005 8000 Kw. xenon 180 Ytl (Satışını kendim yapıyorum)
Boya, Montaj 350 ytl

Süper olmuş, elinize sağlık. Yalnız bu xenon farların 180 ytl olması ilginç, ucuz etin yahnisi olmasın sonra :)

Yorumlar için Tşkler...
Özelden gelen OPC tampon sorularına elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlar ama şöyle söyleyeyim 2.500 YTL yi gözden çıkarmanız lazım.

Gelecek yıl aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle bir fikrim olmasa Opc tamponlu sipariş ederdim.Harika...Ben fiber bir opc tampon gördüm.Hiç iyi durmuyordu ,sis farları su almıştı...

Geri