25 Nis 2024 #1 A AcS33 Kayıtlı Kullanıcı 33-Mersin Katılım 25 Nis 2024 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Arkadaşlar yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim orjinal hoparlörler yerine daha kaliteli ürünler koymak istiyorum uyumlu bildiğiniz var mı ?
Arkadaşlar yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim orjinal hoparlörler yerine daha kaliteli ürünler koymak istiyorum uyumlu bildiğiniz var mı ?
26 Nis 2024 #2 C cagatay16 VIP Üye Kayıtlı Kullanıcı 16-Bursa Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 6,517 Tepkime puanı 2,258 Puanları 113 Yaş 35 AcS33' Alıntı: Arkadaşlar yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim orjinal hoparlörler yerine daha kaliteli ürünler koymak istiyorum uyumlu bildiğiniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Componenet sistem alabilrisiniz ön arka amfisizde çalışır ama tam performans vermez
AcS33' Alıntı: Arkadaşlar yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim orjinal hoparlörler yerine daha kaliteli ürünler koymak istiyorum uyumlu bildiğiniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Componenet sistem alabilrisiniz ön arka amfisizde çalışır ama tam performans vermez