2013 ASTRA J SERVİS ZAMANI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hbo33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hbo33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın servis zamanı 1000 km geçti yanı aracım şu anda 16000 km de şehir dışında olduğum için aracı aldığım servise gidemedim henüz .
Acaba aracım açısından bir sıkıntı olurmu korkmuyor değilim servisteki arkadaşımla görüştüğümde sıkıntı olmaz geldiğinizde getirin daha fazla zaman geçmesin hallederiz demişlerdi

Ynt: 2013 ASTRA J SERVİS ZAMANI

servis bakımlarında km olarak 2000 yıl olarak da yaklaşık 1 ay kadar tolerans tanırlar. bir sıkıntı olmaz.

yağınıza dikkat etmenizi öneririm birde siz yine de cok geciktirmeseniz iyi olur

Ben aracı ikinci el aldim ve 18000 km deydi servise girmemisti bende 18200 de goturdum hemen aldilar ilk bakim oldugu icin sikinti degil ama ikinci bakim ve sonrakiler tam zamaninda gelmesi lazim yoksa garanti ölür dediler

Bakim kilometresini yada 1 yili gectigi zaman + 3000 km veya +3 ay icerisinde yapilmasi gereklidir.

16  EDİTİON 115 liklerde 15000 bakımı güncel fiyat bilgisi olan var mı arkadaşlar ?? lpg taktırdım ben acaba bakımı özelde mi yaptırsam çünkü motor şanzuman ve elektironik kısımların garanti kapsamı dışında kalacağı söylendi bana eee geriye ne kalıyoki zaten bilgisi olan varsa acil bilgi lütfen...

Geri