2011 Corsa D LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mem01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mem01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar 1.4 twinport enjoy tam otomatik. Hangi marka en iyidir, ne kadar tasarruf sağlarım ve bi sıkıntı yaratır mı bana çünkü geçenlerde okuduğum bi haber kafamı karıştırıyo.
Haber; http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25057835.asp

aynı aracın manuel olanı var bende lpg olayı cok mesakatli bi durum forumdan takıp ettıgım kadarı ıle forum arkadaslarımızın bı kısmı lpg ye karsı. bır kısmıda düzgün bı usta ile düzgün montaj oldugu taktirde hiç sıkıntı yasamadan kullanıla bılecegı taraftarı. ama senın bahsettıgın olay gercek olursa cok sıkıntılı bı durum olusuyo. ancak benım dusundugum sey gercek olursa turkıyede agır kusurlu arac sayısı alıp basını gıder.

lpg kiti düzgün montaj ile gayet sağlıklıdır.Fakat lpg montajında azami ağırlık mevzusu çok saçma,zaten proje çizdirip oradan oraya gönderiyorlar.100kg la azami ağırlık nasıl geçiliyor aklım almadı.

simit tanktan sorun çıkmaz kolay kolay...

corsa d 1,2 enjoy a 1 ay önce lpg taktırdım. 24,04,2014 de muayene yaptırdım sorunsuz geçtim. bi sıkıntı yok yani boşa kafanıza takmayın lpg de de hiç sorun yok şimdlik. tek güzel yanı benzine alışınca gaz bitmiyo :)

Ben 1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum işçiliği düzgün olursa sıkıntı yaşamazsınız.

gecen hafta tüp baglantıktan sonra gırdım vızeye sıkıntı yok beyler yola devam.

Geri