Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@FIRAT Hocam öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Makyajlı kasanın ürünleri önceki seriye uymuyorlar diye hatırlıyorum komple tampon değiştirilmesi gerekebilir. Araştırmak gerekiyor emin değilim. @Murat hocamın dediği gibi benzeri ürünleri tercih edebilirsiniz. Jant konusunda Opc jantlar benim hoşuma gidiyor ancak zevkler ve renkler konusuna dikkat etmek lazım tercih sizin biraz.
Opel türkiye ye hep en kötü jantlarla araç ithal ediyor, Astra j almadan önce sıfır astra k almayı düşünüyordum, dynamic paketteki jant excellence daki jant ikisini de sevmedim, opsiyon olarak jant istiyorum dedim, jant değiştiremiyoruz dediler. Opel türkiyenin en kötü yanı opsiyonu bayi seçiyor ama senin istediklerini sipariş etmiyorlar, Daha önce 0km corsa almıştım onda da aynı muameleyi yaptılar.Ellerinde ne varsa onu satıyorlar. Bizde mecburen replika jant almak zorunda kalıyoruz.