- Konuyu Başlatan
evet kesınlıkle yazacam hiç yoktan 4 yıllık üniversite mezunuyum derımAçık Öğretim İyidir...![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kesınlıkle yazacam hiç yoktan 4 yıllık üniversite mezunuyum derımAçık Öğretim İyidir...![]()
![]()
o zaten güm olduAma askerlikten yırtma hayaliniz suya düşebilir...![]()
Bende aynen öyleydim. İnsan neyse odur fazla zorlamanın bir alemi yokDersanenin ilk sınavında 154 puan yaptım. Ama olaydan bi haberdim. İkinci sınavda kastım 48 puan yükseltip 202 yaptım
yıl içinde mehter takımı gibi bi ileri iki geri gide gide 215 i görebildim. Çok fazla kastığım söylenemez genelde derslerde dinlediklerimle ve mantıkla çözüyorum soruları. Formülmüş oturup saatlerce test çözmekmiş bana göre değil. İnsanın kapasitesinin bu şekilde hamallıklarla ölçülebileceğine inanmıyorum. Sanırım o yüzdende çalışma konusunda aşırı isteksizim
. Tabi bu bişeyi değiştirmez. 220 230 civarı yapsam okuldan gelicek puanla birlikte %50 burslu makine veya elektronikle ilgili bi mühendisliğe girsem bana yeter. Okulun çok kaliteli olması önemli değil. Sonuçta oxforddan da mezun olsam babamın işini devam ettireceğim. En kötü ihtimalle seneye girerim
Öss ymiş pehhh![]()
![]()
:good::good:Allah kolaylık versin. Girmesi bi dert çıkması bi dert bu üniversiteye![]()