2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık Öğretim İyidir... :D :D
evet kesınlıkle yazacam hiç yoktan 4 yıllık üniversite mezunuyum derım :D

Ama askerlikten yırtma hayaliniz suya düşebilir... :D

herkese basarılar oss magdurları sınavdan sonra buraya:)):):):):

keşke yarın olsa.

relax kardeşler relax sakin olun allah yardımcısı olsun hepinizin.gönlünüzden geçenleri avucunuza bıraksın yaradan

Dersanenin ilk sınavında 154 puan yaptım. Ama olaydan bi haberdim :D. İkinci sınavda kastım 48 puan yükseltip 202 yaptım :D yıl içinde mehter takımı gibi bi ileri iki geri gide gide 215 i görebildim. Çok fazla kastığım söylenemez genelde derslerde dinlediklerimle ve mantıkla çözüyorum soruları. Formülmüş oturup saatlerce test çözmekmiş bana göre değil. İnsanın kapasitesinin bu şekilde hamallıklarla ölçülebileceğine inanmıyorum. Sanırım o yüzdende çalışma konusunda aşırı isteksizim :D . Tabi bu bişeyi değiştirmez. 220 230 civarı yapsam okuldan gelicek puanla birlikte %50 burslu makine veya elektronikle ilgili bi mühendisliğe girsem bana yeter. Okulun çok kaliteli olması önemli değil. Sonuçta oxforddan da mezun olsam babamın işini devam ettireceğim. En kötü ihtimalle seneye girerim :D

Öss ymiş pehhh :P :D
Bende aynen öyleydim. İnsan neyse odur fazla zorlamanın bir alemi yok;)

Öss ye girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım emekleriniz boşa çıkmaz, hakettiğiniz yerlere girersiniz. Öss ci arkadaşlar sınavdan çok şikayet etmeyin. Bu sınav hiçbirşey değil. Asıl sınav üni bitince başlıyor, asıl o sınava hazırlanın:) Tekrardan başarılar

herkese Allah yardım etsin, şimdiden başarılar...

zaman okadar çabuk geçiyor ki, bundan 5 sene önce girmiştim ve ilk girdiğimde kazanmıştım..

bir hafta sonrada kep törenim var, üniversitede bitti..

sırada, Askerlik :) :) :)

Geri