2009 model astra hb ne kadar

rehaizmir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2009 model astra hb elengance paketli 7010 km de ne kadar eder. durun ben size söyleyeyim 24-25 milyar şaka gibi değilmi.
izmirde artkıy nissan bayi var astra ya bu fiyatı verdi.
sizce nasıl görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

araba daha önceden buyuk bır kaza gecirdiyse kasko yapılmıyor dıye o fıyata vermıstır yada cok sıkıstıklarından dıycem ama sahibinden degıl bayııden dıyorsunuz baska bır mantıklı acıklaması yok

Ben size öyliyim.O arabanın %90 ihtimalle pert kaydı vardır.

Yada Büyük bir kazası.

Sorgulaması bedava.

HASAR yaz boşluk bırak PLAKA NO'yu yaz Turkcell 5664'e gönder.

araba daha önceden buyuk bır kaza gecirdiyse kasko yapılmıyor dıye o fıyata vermıstır yada cok sıkıstıklarından dıycem ama sahibinden degıl bayııden dıyorsunuz baska bır mantıklı acıklaması yok
araç benim 2009 da ötv indiriminden almıştım haziran ayında ilk bakımını yaptırdım. yaptırdığım yetkili servis araça 30 milyar fiat biçti eğer astra j düşünürsem benim arabayı 30 milyara alabileceklerini söylemişlerdi.ama düşünmediğimi söyledim.geçen gün nissan bayii ye uğradım kaşkai için. beğendim takas için benim araba için fiat vermelerini istedim araştırmışlar araçın değeri 24 ila 25 milyar arası imiş.ben dedimki bu fiattan 2009 model getirin 10 adet alacağım.o zaman aman beyefendi bir yanlış anlaşılma olmuştur lütfen falan dediler.bende kaşka i almaktan vazgeçtim

Son düzenleme:
araç benim 2009 da ötv indiriminden almıştım haziran ayında ilk bakımını yaptırdım. yaptırdığım yetkili servis araça 30 milyar fiat biçti eğer astra j düşünürsem benim arabayı 30 milyara alabileceklerini söylemişlerdi.ama düşünmediğimi söyledim.geçen gün nissan bayii ye uğradım kaşkai için beğendim takas için benim araba için vermelerini istedim araştırmışlar araçın değeri 24 ila 25 milyar arası imiş.ben dedimki bu fiattan 2009 model getirin 10 adet alacağım.o zaman aman beyefendi bir yanlış anlaşılma olmuştur lütfen falan dediler.bende kaşka i almaktan vazgeçtim

Abi bende 2. el araç alıyorsun 24-25 fiyat çektiler sandım.Arabanın kazası belası yoksa; 31den aşağı etmez .Galeriler kandırmaya adam arıyor:(

Ben size öyliyim.O arabanın %90 ihtimalle pert kaydı vardır.

Yada Büyük bir kazası.
büyük kazası falan yok taş gibi araba hemde teknik gri rengide.yolda görenler baka kalıyorlar.

Abi bende 2. el araç alıyorsun 24-25 fiyat çektiler sandım.Arabanın kazası belası yoksa; 31den aşağı etmez .Galeriler kandırmaya adam arıyor:(
aynen katılıyorum sana keriz arıyorlar....ben 2004 model astra g mi 2009 haziranında 22 milyara sattım hemde babalar gibi :)

Sorgulaması bedava.

HASAR yaz boşluk bırak PLAKA NO'yu yaz Turkcell 5664'e gönder.

plakayı yazmanın anlamı yok pert arabayı yaptırıp il dısı yaparak cekme belgesı alıyorlar sonra gene aynı il e sokuyorlar plaka degısınce pert kaydı cıkmıyor arac hasarsızdır dıyor ,, şasi numarasından cıkıyor ... galerıcı bunlar yaparlar yanı

31-32 binliraya piysada hemen gider,bendede ayni aractan var 31-32 veren cok oluyor.

Geri