siz öyle sanın. bu honda civiclerin kronik sorunlarını netten araştırıp bir okusanız , opele bindiğinize yatıp kalkıp dua edersiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuna kadar katılıyorum. yorum süper ne eksik ne fazla tam anlamıyla bu işte... + 1Bu konuyu acan ben oldum kapayanda ben olayım
Kimse opele bişey demesin
ben basta yazdıklarım tamamen arabanın karakterini tanımamamdan kaynakladır
yeni opel alan arkadaslar arabalarını severek kullansınlar nedeni ise baska arabaları kullanınca ortaya cıkıyor ben astramı kullanırken artık performans icin degil konforu hissetmek icin kullanıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum.
Sıfır focusa bindim yalıtım tek kelimeyle sıfır canım astramm fark koyuyo !!!
focusta işcilik berbat canım astrram fark koyuyo
gittim 2007 honda kullanıdm
aynı sekilde yalıtım yol tutusu ve iç malzemede inanılmaz fark var astram fark koyuyo!!
yukarda arkadas golf jetta demiş git 33 bin tl ye ne alıyosun (baz 38 bin tl) araba hic bişey yok motor eski inanılmaz yakıyo
audi mercedes bmw denmis bunları ciddiyte almıyorum
bence opelden uzak durmayın konfor ve yoltutusu ve işcilik olarak dusundugunuzde kalite fiyat performansında suan piyasada en iyi opeldir kimse laf soylemesin
Focus diyen arkadaşlar galiba focusa binmemişler. Veya AStra'ya binmemişler. Astra focusa göre sanat eseri. Focus dışı kaba içi kaba. Çok özensiz yapılmış dışındaki özensizlik içine yansımış bir araba. ama 1.6 dizel triptronik seçeneğiyle piyasayı götürüyor. Opel bu olaya nedense hiç girmiyor. 1.6 Dizel otomatik veya triptronik astra olsa sabahleyin arabamı satar onu alırım. Ama Focus çok zor.
bak arkadasım senin o beğenmediğin astra avrupada golf satışlarda rezil etmiştir artı arabaların fiyatı ne kadar iyi bir jetta,golf alabilmek için neredeyse insignia parası gözde çıkarmak gerekirfocus
jetta
passat
golf
bmw
honda
audi
mercedes
ne yokki
doğru opel her zaman ucuz o konuda haklısın zaten bu kadar çok satılmasının tek sebebide ucuz olmasıbak arkadasım senin o beğenmediğin astra avrupada golf satışlarda rezil etmiştir artı arabaların fiyatı ne kadar iyi bir jetta,golf alabilmek için neredeyse insignia parası gözde çıkarmak gerekirhonda ya ise bişey demiyorum ama astra daki yoltutuş ve kalite hissi yok
focus
jetta
passat
golf
bmw
honda
audi
mercedes
ne yokki