yaklaşık 1 ay önce aracıma bindiğimde direksiyonun üst kısmında deride bir aşınmanın olduğunu fark ettim. geçen hafta aracımı servise yıllık bakıma götürdüğümde gösterdim ve onlar da bu km de (12.000 km) bu aşınmanın imkansız olduğunu düşünerek değişim kararı verdiler ve siparişi verildi. önümüzde ki hafta direksiyon simidinin (sadece simit kısmı, düğmeler ve airbag hariç) gelmesini bekliyorum. canım ilk başta çok fazla sıkıldı ama değişim yapacaklarını öğrenince biraz rahatladım. hoş direksiyon simidinin değişimi aracı satarken genelde sıkıntı olacak bir durumdur ama bu şekilde de benim göz zevkimi bozduğunu düşünüyorum, mutlaka km sininde gözüktüğü bir fotoğrafını çekip saklayacağım ne kadar inandırıcı olur bilmiyorum ama hadi hayırlısı. dört gözle bekliyorum bakalım. acaba sizler aracınızda böyle bişeyle karşılaştınız mı ??? yoksa yine ben miyim bir tek böyle şeylerle karşılaşan
(daha önce de bagaj kilit motoruyla bayağı cebelleşmiştik ve forumda bir tek benim aracımda sorun vardı da...)