2007 corsada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler ben yenı corsa 3kapı aldım 1500 km oldu arac tıkır tıkır gıdıo walla ses fln yok tabı ılerde nolcak gorucez :)

sorun devam ediyormu

invisibleagle' Alıntı:
Dosum corsa c de direksiyon kutusu sürekli arızalanan bi parça.Hepsinde var sanırım.Yok diyen de müziği son ses dinliyodur :) Sadece direksiyon kutusu problemi var benim aracımda.Şu anda hiçbir ses yok tamir ettirdim.Ama yeni modelde de bu ses olayı çıkarsa allah belasını versin onların diyorum.O kadar reklam boşa.O arabadan cacık olmaz.Bu olayı biraz daha bekleyip kesinleştirdiğimizde herkeze yayıcam.Kimse corsa d almasın dicem.Zaten kaç zaman oldu çıkalı zonguldakta bir tane bile yok

dostum gelen bitane şikayetten corsa dnin bi cacık olmadığı kanısına vardıysan hll olsun.bende kullanıyorum kullanan arkadaşlarım var fakültede ama hiçbirinde böyle problem duymadım.servise bi götürsün çıkar ne sorunu olduğu zaten garantili ama arkadaş herbişeyi yapmış kapıyı sürtmüş altını vurmuş flan filan,sanırım birazda hor kullanmış ama yaşadığı problemi şansına bağladım.geçenlerde zaten fabrikadan emir gelmiş corsa c'mon ları servise çağırdılar periyodik kontrolmuş alt tablasını incelediler hiç bir sorun yok seste yok kız gibi gidiyo şeytan kulağına kurşun!!!

SeTtLeR' Alıntı:
beyler ben yenı corsa 3kapı aldım 1500 km oldu arac tıkır tıkır gıdıo walla ses fln yok tabı ılerde nolcak gorucez :)

ben 2500 km deyim bişiyi yok daha...

haberiniz varmı yokmu bilmiyorum ama corsa c direksiyon kutusu problemini servis artık hallediyor

ya arkadaşlar corsa d lerde yok bu sorun yav.

corsa c lerdeki direksiyon kutusu hiçbir değişme görmeden corsa d lere takıldı... YANİ AYNISI...

Geri