2004 vectra comfort 1.6 lpg'ye çip tamak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmi_63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb bende '04 vectra 1.6 comfort var lpgli ben aracıma çip taktırmak istiyorum nekadar güç alabilirim fiyat ne olur

İnanın 5 - 8 hp den başka birşey çıkmaz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
niye ustam bu1,6 vectra motorunu 20 veya 15 bygire cıkartamanın başka yolu yokmu vektra şahane birde şu kalkışı biraz seri olsun yeter başka sıkıntı yok

vectra c beyn koruması

2004 model vectra c sahibiyim.
beynin yazılımını değiştirmek istedik ancak bu modellerde beynin korumalı olduğu ve müdahale edilemeyeceği söylendi
sanırım içindeki beygirlerle idare edeceğiz :-)

niye ustam bu1,6 vectra motorunu 20 veya 15 bygire cıkartamanın başka yolu yokmu vektra şahane birde şu kalkışı biraz seri olsun yeter başka sıkıntı yok

güngören oto sanayi sitesinde çiçek oto var ibrahim usta. chip tuning yapıyo ama arabanın beynine program atarak yapıyo.bende dti vectra var 100 beygir.ben yaptırdım araba 130 beygir oldu.arabam 2. viteste patinaj çekiyo o derece.bildiğin uçak gibi oldu yakıt hiç değişmedi.az bişeyde azaldı.bi araştır orayı.ben çok memnunum.

emirhan ben ankaradayım yinede sağol. böyle 1,6 beynine yazılım atılıyormu bilmiyorum. ama öğrenirim

slm bizde opel astra 16 16v 2000 edition 2001 model var bu araç a chip taktırsak beygir dene kdr artış gösterilir bide zararı varmı ?fiyat=?
foto955.jpg

12 Hp alırız..Zarar yok..Alt devirleri bariz doluyor aracın..Mutlaka dene..

tahmini 200 euro

Moderatör tarafında düzenlendi:
hmm bilgi için saolun

Geri