2004 Astra H Elegance-Cosmo Ne fark Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hocam öncelikle herkese selamlar ben opel astra h almayı düşünüorum hatta son safhadayım ancak kafama çok takıldı elegance ile cosmo arasında ne fark var baktığım bu arabada mercekli farlar xenon kol dayama hız sabitleyici yağmur , far ,lastik basınç , park sensörleri var ve elegance olduunu söylediler bir sorum da acaba aynalar elektrikli katlanır ayna mı? ve bu araçla sıkıntı yaşayanlardan bilgiler bekliyorum şimdiden teşekkürler

Edit...

2004 yazını es geçmişim dostum

Son düzenleme:
2004 elegance ile cosmo arasında pek fark yok. yarım deri koltuk farkı var. birde otomatik katlanan yan aynalar olabilir. başka farkı yok bildiğim kadarı ile. ayrıca elektrikli katlanır ayna var ise, şoför kapısındaki yan ayna kontrol kısmının , hani aşağı yukarı sağ sol yaptığımız yuvarlak kısmın ortasında bir tuş olmalı. varsa otomatiktir.

teşekkür ederim peki 23500 ytl 2004 model astra elgance için nasıl bir fiyat 55000 km de?

valla km ye gör fiyat iyi. ama hasar var mı, eğer küçücük bir hasar bile olsa 1000 tl oynuyor. satarken. ama bu fiyata gerçekten iyi. temizliği iyi ise al. inan 2004-2005 serisi astraların kalitesi harika. bende 2005 astra h elegance vardı. mumla arıyorum o aracı

araçın sadece kaputta ufak bir boyası var başka da birşeyi yok bugun kaporayı verdim yarın alıyorum arabayı.

hayırlı olsun:)

teşekkürler inşallah bundan sonra daha sık sohbetlerde olacağım :)

Hadı hayırlsı olsun. Güzel secim bence

Geri