2004-2005 1.6 102 hp passatın performansı hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRALBEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar. 2005 model 1.6 passat exclusive modellerine bakıyorum ama bazı arkadaslar performansın yeterli oldugunu bazıları ise cok kotu oldugunu motorun kesinlikle arabayı tasıyamadıgını falan soylemiş. bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirse...

arkadaşım samimi olmak gerekirse o kasayı fsi 115 lik motor bile taşımıyor eğer son kasadan bahsediyosan tabi . 102 beygirlik motor çok zorlanıyor buna bağlı olarak ta yakıt tüketimi fsi lerden fazla eğer bi önceki kasa ise de 102 beygir o kasaya bile az yani motor zorlanıp daha çok yakıyor hele birde otomatik vites ise alıp başını gidiyor tüketim son kasa için söylüyorum tabi imkanın varsa tsi 122 yada 140 al hem son kasa için genel olarak 102 lik motor trendline da var onlarda baz model yani .

son kasa degıl önceki kasa için. full olarak bakıyorum onlarında 1.6 ları fiyat yonunden bana uyuyo. 1.8T ler cok guzel ama onlarında exclusive modellerinin fiyatları yuksek. arkadasımda 1.8T exclusive modeli var motoru harika donanımıda cok guzel. 1.8T nin boşunu almaktansa 1.6 nın dolusunu almak istiyorum ama 1.6 nın persormansı hakkında hiç bilgim yok.

ha o kasa biraz daha hafif biraz yakıtı fazla olur hatta uzun yolda 1.8 daha az yakabilir ama lpg ile tölere edilir oda ama exlusive donanım o kasanın highline ile birlikte en fulu hayırlısı olsun

tesekkur ederim yardımcı oldugun ıcın boyle bi arac alırsam lpg taktırmayı dusunuyorum zaten

Son düzenleme:
Passatı bilemicem ama 1.6 FSI Jetta, benim 1.3 CDTI Astra Sedanımdan daha hantal...

kim ne derse desin motoru kendini kanıtlamış bir motor.passata yeter yetmez o ayrı.2005 1.6 102 lik yerine 2002-2003 1.8 t comfortline daha iyi olur seçim sizin hayırlısı olsun.b 5.5 kasa passatı passat yapan kasadır.

seri olarak exclucive ilgimi cekti. benim sadece kafamı karıstıran 1.6 o arabada yeterli performansı saglar mı. cok fazla bişey beklemıyorum 1.6 astra, focus gibi arabalara göre performansı nasıldır?

Geri