2003 yada 2004 vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olcay_52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olcay_52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar forumda yeniyim.2003 yada 2004 model vectra almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var ise hangi paketini anlamalıyım,birde araçta nelere dikkat etmek gerek masrafsız olması için

olcay genc

samsun

hyundai

zaten 2 paketi var c1 kasada comfort ve elegance diye .
comfort paketinde cd mp3 player 4 cam otomatik digital klima elektrrikli aynalar kararan dikiz aynası 6 airbag halojen mercekli farlar. yol bilgisayarı sogutmalı torpido ön arka kolçak ayarlanabilir direksiyon 4 yönlü. abs elektro servo direksiyon yağmur sensörü falan var.
elegance donanımında bunlara ek olarak elektrikli hafızalı koltuklar ve aynalar. protool perdeleri ve arka camda otomatik perde. ön ce arka park sensörleri orjinal xenon far yıkama. var teyp 4'lü cd changer mp3 çalmaz ama süper ses sistemi vardır. geri vitese takınca sağ ayna kaldırımı gösterir.maun kaplama vardır konsolda. esp standart sunulmuştur.
2004 modele kadar bunlar geçerli. 2005 modelden sonra otomatik yanan farlar eklenmiştir. teyp değişmiştir ve yol bilgisayarı türkçe olmuştur. direksiyon kontrolleri roller tip olmuştur. internette gördüğünüz double din teypler 2005 ve sonrası şıp diye olur ondan öncesi biraz sıkıntılıdır bu teknolojik cihazlarda :D
bende 2005 comfort vardı şimdi 2007 comfort var. kronik sorunları kapı kollarında tırnak izinden geçilmez. ön taraftan gacırdama sesi gelir 40 liraya halloluyor ama. bagaj kilidi sorun yapabiliyor. temizine denk gelmezseniz ağlarsınız o derece bir hale getirir ama temizine denk gelirsenizde ömrü billah değiştiresiniz gelmez. benim bu 2. vectra c aracım bundan sonra beni premium sınıftaki arabalar keser yoksa hangi arabaya binerseniz binin yavan geliyor sağlam basmıyormuş geliyor. ok gibi gider rüzgardan etkilenmez şehiriçinde çok seri değildir ama uzun yolda son hızına kadar ulaşır özellikle 3.vitesten sonra araba resmen şahlanıyor. size en az 2005 model comfort alın derim iç aksamı c2 kasaya çok benzer ve 2003 2004'ten 1 veya 2 tane fazla donanımı vardır. kurban bayramından önce 145 binde 2005 şimşek giri 4 parça boyalısını 26350'ye verdim. km çok takılmayın düşük km arıyorum diye km geri laınmış vectralara denk gelebilirsiniz. piyasada çok çünkü geri alınmış km'li vectra c...

Size tavsiyem 1.6 vectra C elegance 2005 model LPG li olur...

Hoşgeldiniz iyi forumlar ... :)

Geri