2003 astra njoy aldım, iyi mi ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratt18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ara 2014
Mesajlar
63
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar bu hafta denk geldi temiz 2003 model astra enjoy bende aldım. kaç aydır araba arıyordum hiç aklımda yoktu aslında opel :)

daha yeni model almak istedim aslında ama antalyadayım burda temiz araba bulmak çok zor. yüksek model içime sinmeyen bir araba yerine eski model olsn sağlam olsun dedim.

araçta ufak tefek boya hariç hiç boya yok değişen yok. motor iyi durumda. zaten tanıdıktan aldım. bu modellerin piyasa fiyatı beni şaşırttı 29bine kadar isteyen var 11 yaşında aaç nasıl bu kadar ediyor. işin özü 25bin tl verdim bgn ilk uzun yolumu yaptım. babamda polo vardı 98 model ondan sonra bu bile iyi geldi bana ama siz eski kullanıcılar gerçekten değer bir araç mı :)
 

DogukanGeyik

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Katılım
13 Eki 2013
Mesajlar
1,983
Tepki puanı
7
Puanları
38
Yaş
30
Siteyi ziyaret et
Hayırlı olsun. Bende Antalya'da oturuyorum ve gerçekten haklısınız , temiz araba bulmak çok zor. Fiyat konusunda normal olarak görüyorum. Sonuçta araba piyasası tavan yapmış durumda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Haz 2009
Mesajlar
21,572
Tepki puanı
9
Puanları
38
Yaş
48
www.engelsizdostlar.com
Piyasa da zaten araç bulmak imkansız bir şey oldu. Çünkü al sat işi yapan ne kadar kişi varsa sanal alemde araç alıp satıyor. Artık temiz araç alma işi eş dost kanalı ile olur ya değilse çok zor. Arkadaşlar için araç bakıyoruz bir yanda E devlet açık ne kadar araç buldu isek örnek 100 araç beğendik bu araçların 85 i al sat işi yapan kişiler de ve bu kişilerde araç fiyatlarını uçurmuş durumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst