2001 Astra classic...

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
1,137
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. daha ucuz bir araba istiyorum. şöyle 9-12 bin tl arası. köy yoluna da gidecek bi araba. arkadaşta 2001 astra classic var. gri renkte 70000 km de etek altı boyalı. 12 000 tl istiyor. nasıl sizce. bu astraların bakım masrafı falan nasıl. vectradan farkı nedir acaba konfor dışında? sitede baya bi astra kullanıcısı var sanırım. sorun yaşarmıyım. teşekkürler şimdiden.
 
Valla fiyat acayip ucuzmuş.Bende de 2001model astra var 73000kmde ve 18 milyar veriyorlar arabama.Açıkçası sana verilen fiyat acayip şaşırttı beni!!! İnan iki araba arasında özellikle bakım açısından bi fark yok kardeşim.
 
abinin bahsettiği astra g değil galiba astra f onlara astra clasik deniyor karıştırmayalım
 
Valla fiyat acayip ucuzmuş.Bende de 2001model astra var 73000kmde ve 18 milyar veriyorlar arabama.Açıkçası sana verilen fiyat acayip şaşırttı beni!!! İnan iki araba arasında özellikle bakım açısından bi fark yok kardeşim.
yani onunda parçaları vectra kadar pahalımı. ben biraz daha ucuza bakımı falan olur diye düşünmüştüm....
valla anlamıyorum astranın kasalarından pek. benim anladığım bu 2003-2004 model astraların kasasından. yani en son kasanın bi altı. ama şimdi benimde içime kurt düştü aracı görmedim henüz. çarşamba günü getir göreyim dedim.. getirsin bakalım.
 
hayırlısı olsn ozaman
 
2001 model astra classıc g kasadır fiyat gerçekten ucuzmuş servise götür önemli bir şeyi yoksa büyük kaza komple boya vs taş gibi arabadır g kasa astralar seninkinin fiyatı nasıl ucuzsa batiçalışkan arkadaşın verdiği örnekte biraz pahalı 2001 düz astra 18.000 etmez temiz bir cd,elegance,edition olursa ancak verilebilir o para
 
Ergin yalan söylemiyorum cidden veriyorlar o kadar arabama.Çok temiz bi araba inan her servise gidişimde abi nasıl bakıosun bu arabaya içi daha sıfır araba gibi diyorlar maşallah diyelim :D
 
bende maaşallah diyorum o zaman mehmet :)
 
evet o zaman maşallah diyelim arabana batıçalışkan kardeş. arkadaşlar aradığım özellik aslında şu. acımadan stabilize yola vurabileceğim. karadenizin yolları kötüdür :) sonra çıkan ağrızalarıda fazla masraf yapmadan halledebileceğim. daha doğrusu fazla masraf çıkarmayan araba. memuruz nede olsa :) clio, accent gibi b segmenti sedanların yanı sıra 1999 model megane veya 2004 206 van düşünüyorum. ama astrayada hayır diyemem :)
 
astra f nin de 01 modeli var unutmayalım;)
 
Geri
Üst