20-25 bin arası ne olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...an-primera-farkli-hissedenlere-30267223/detay

Ayrıca bi tanıdığımızda üstekki aracın aynısının 26000 km de olanı varmış tamamen orjinal renk filanda aynı ne dersiniz?

1.6 Motor yeterli. Zamanında bende araştırmıştım bu aracı.

Tekna + Sunroof olmasına dikkat edin. Çok hoş bi araçtır Sunroof olunca daha keyifli bir hâl alıyor. Tavsiye ederim. :) Ancak sizinde bildiğiniz üzere piyasası sıfır. :)

1.6 Motor yeterli. Zamanında bende araştırmıştım bu aracı.

Tekna + Sunroof olmasına dikkat edin. Çok hoş bi araçtır Sunroof olunca daha keyifli bir hâl alıyor. Tavsiye ederim. :) Ancak sizinde bildiğiniz üzere piyasası sıfır. :)

Dediğim araçta uzun süredir satılmadı zaten fiyat olarak ne istiyor bilmiyorum ama sunroof yok bildiğim kadarıyla.Oyuncağı fazla ama baya eğlenceli olabilir:)

Nissan-Primera (1.6 Tekna )

1. ve 3. linktekilerin km baya düşük. bi şekilde bu aracı yakınlarından filan bilen varsa fikirleriniz nedir? parçası pahalı diye okudum bikaç yerde ama doğrumudur?Opele göre pahalımıdır veya.

Opel Astra G'den sonra Qashqai kullandık Nissan.

Opel'e göre parçaları pahalı evet ama Opel'e göre parçalarını daha geç eskitiyordu.. :)

Anladım biz opelden bıktık artık biraz daha sorunsuz bi marka olsun istiyoruz.Peki Civic ex-corolla-mazda3-primera arasında hangisini önerirsiniz?

passat , corolla 1.6 sol ve terra, civic 1.6 vtec es ve ls makyajlı kasa iyi tercihler

Passat 1.8T

Anladım biz opelden bıktık artık biraz daha sorunsuz bi marka olsun istiyoruz.Peki Civic ex-corolla-mazda3-primera arasında hangisini önerirsiniz?
Mazda 3 öneririm dünyanın en sorunsuz aracı bize almak nasip olmadı pert kaydı çıktı aracın gerek görünüş olsun gerek performans verdiğiniz parayı kat kat hak edicek araba ama 2eli yok sayılır

Geri