Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satması kafamı kurcalamıyorda sattıkdan sonra ne alınır o kafamı kurcalıyor![]()
206 nasıl memnun değilmisiniz neden değiştiriyorsunuz burada pazarda 2007 benzinli 103000 de beyaz 17 diyorlar ,,,,50 60 binde dizel bulabilirsem almayı düşünüyorum ne dersiniz2.el fiyatlarını belirlemek çok kolay aslında.Benim kendi aracımda fiyat belirleme sistemim şöyle: Aracımı satacakmış gibi 2-3 tane galeri gezerim,verdikleri fiyatın ( hepside birbirleriyle aynı fiyat veriyorlar zaten ) üstüne en az 2.000tl koyup fiyatı belirlerim.Mesela daha 2 saat önce Hyundai ELMAS'a uğradım.Nakit 14.000tl,takas olursa 15.000'e sayarız dediler.Aracım 2006 model 206HDI.
2. el piyasası resmen şımarmış durumda. nerdeyse sıfırıyla aynı fiyatı hatta sıfırından fazla yazanları bile var. kime nasıl satacaklarsa anlamıyorum.
Özellikle dizelcileri seçimlerden sonra süprizler bekliyor. bakalım aralık yaındada bu fiyatları yazacaklarmı yoksa 3 er 5 er indireceklermi![]()