1nci Vitese Geçişte Zorlanma

golden_390

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba.2004 Model 1.2 Corsa Enjoyum Var.son Zamanlarda 1 Nci Vitese Zor Geçer Oldu Vites.sebep Nedir Yardimci Olur Musunuz??? Saygilar...

Durduğun zaman mı zor geçiyor?

ilerlerken 1.vitesin zor geçmesi gayet nomal.Dururken zor geçiyorsa başka.Debriyaj baskı balata olabilir tam ayırmıyordur yada başka bişi.

eğer araç giderken 1. vitese geçirmeye çalışıyorsun tabi ki zorlanacaktır ama durduğu yerdeyse debriyajla ilgili bir prblemin var demektir...

kesin ilerleyen vaziyette 1're takmaya çalışıyor arkadaş ben acemiyken aynı şeyi yapıyordum bundan 7 sene önce ilerlerken zaten 2'inci vitesi kullan zorlandığın durumlarda sorunun çözülcektir

evet yürürken zor geçer.hatta soğuk sabahlarda yürümeden önce tam debriyaj yapıp 1 e takıp sonra boşa alıp sonra tekrar 1e takıp boşa alırsanız iyi olur,geçilerde ses olmaz başka bir problem yoksa...

farkındaysanız son zamanlarda 1nci vitese geçmekte zorlanıyorum demiştim.yani araç ilerlerken falan 1nci vitese geçmeye çalışmıyorum.

anladıgım kadarıyla arabayı ılk calıstırırken kolay gecmıyo dıyosun yada ben oyle anladım eger dedıgım gıbı araba ılk calısrken kolay gecmıyosa sanzımana bı baktır ıstersen yada debrıyaj balatana ama ustalar daha ıı bılgı verırır heralde

farkındaysanız son zamanlarda 1nci vitese geçmekte zorlanıyorum demiştim.yani araç ilerlerken falan 1nci vitese geçmeye çalışmıyorum.
sistemde sorun olduguna inandırmak hakıkaten zor sinirlenmene hak veriyorum ben de 3.vitese gecerken zorlanma yapıyordu servis bana beceriksiz muamaelesi yapmıştı cok ısrardan sonra sanzuman yagının seviyesini falan tamamlayıp koruk ayarı yapmışlardı balata falan olsa herlalde baska belirtileri de olur bence o sanzuman kutusuyla alakalı ve ya debriyaja iyi basılmıyordur bel ki ama usta degilim atıyorum sadece bana kızma ok

Geri