1999 Depreminden Sonra YaşanıLan ßeş Acayip oLay..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu bi başkomserde anlatmıştı eyüpsultan olayını yani saçma gelmesin olması muhtemeldir bence ..

dogrudur olabılır

1. ve 2. olayı benzer şekilde yıllar önce duymuştum.. allah birdaha yaşatmasın..

olay 4 ün doğruluğu kesindir spnuçta fay hattı yanardağa benzer fay hattı çatlamasının sebebi ise alttki tabişki denizin altındaki magma nın basıncın etkisinde kalarak yerin altını delip yukarıya çıkma isteğidir...

Allah bır daha mılletmıze böyle şeyler yaşatmaz inşallah ,ölenlere de Allah rahmet eylesin kalanlarda gecmiş olsun ,olayın bizzat içinde olmasakta o yaşanan günler unutulmaz

depremde kaybettiklerimize allahtan rahmet diliyorum,o günleri yaşayan bizler ölene dek unutamayız yaşananları,allah birdaha göstermesin o acı dolu günleri..

alev topunu ben kendim gözlerimle gördüm. Foçada bir deprem olmuştu. oı alev topu nereden geldi bilmiyorum ama depremin şokunu atlattıktan sonra o alev topunu gördük. sabit değlidi bu arada. yavaşa sağa sola ilerye haraket ediyodu.

allah bir daha öyle bir olay

Hayatta herşeyi gözümüzle görmüyorunuz ama bu onların var olmadığı yada hiçbir zaman olmadığı anlamına gelmiyor.Mesela aklımızı göremiyoruz ama biliyoruz ki var...

Hayatta yok yok diye bişey yoktur.Ki bizi Yaratan her şeyden üstündür...

ben yok demedim zaten insan gözüyle görülmeyecek bişey

Geri