1999 Depreminden Sonra YaşanıLan ßeş Acayip oLay..

alpago

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Eyl 2006
Mesajlar
370
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
www.muayyer.com
Deprem olduktan birkaç hafta sonra arkadaşlarla urfa'ya gezi için gitmiştik. İki günlüğüne, tarihi yerleri balıklı gölü falan gezip gelecektik. Harran'a da gittik ve gezdik. Harran'da daha önce yaşamış Hayat Harran Hazretlerinin türbesini de gezdik. Büyük evliyalardanmış ve öldükten sonra tasarrufu devam eden birkaç evliyadan biriymiş.
Biz tam oraya vardığımızda, birisi birşeyler anlatıyor, etraftakilerde kimisi ağlayarak, kimisi kameraya çekerek dinliyorlardı.
Bizim duyduğumuz kadarıyla: Depremin olduğu gece evliyanın talebelerinden yada talebelerinin talebesinden biri rüyasında Hayat Harran hazretlerini görmüş. Evliya çok sıkıntılı imiş. Çocuk niye sıkıntılı olduğunu sorunca. Çok büyük deprem olacak, çok insan ölecek demiş. Çocuk da ona, efendim dua etseniz, bu deprem olmasa deyince. Ellerini göstermiş. Evliyanın elleri kelepçeli ve dua için açamıyor. Olacak demiş.
O gece deprem olmuş.
 

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
1,774
Tepki puanı
1
Puanları
38
Yaş
56
Siteyi ziyaret et
OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.


OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.


şu 2 si bana inandırıcı gelmedi hiç böyle bişey olabilir doğrudur ama bunu insan gözüyle görmenin mümkün olmadığına inanıyorum
bende sana daha enteresan bişi anlatiim o zaman inanmamak tabiiki senin tekelinde ama :
bacanağım araştırmada komser o anlatmıştı şöyle :
17 ağustos deprem saati zeytinburnu mezarlığının yanındaki karakolda görevli nöbetçi 3 polis mezarlarındaki tüm ölmüşlerin mezarlarından çıkarak ellerini rabba açarak dua ettiklerini ve sonrada deprem olduğunu bunları görmüşler ve 2 seneye kadarda psikolojik tedavi görmüşler bu gerçek ya buna ne dersin onlar ermişler erenler vs insanlara isterse görünür isterse görünmezler böylede bi ekleme benden
 
Son düzenleme:

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
1,774
Tepki puanı
1
Puanları
38
Yaş
56
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar o depremden sonra 3 kere erzak eşya kıyafet ve malzeme götürdüm gönüllü arabamla oraya ve o manzarayı görmemenizi tavsiye ederim
ALLAH hiç bir ülkeye ve insanada bir daha yaşatmasın.
kısa bi tesbit daha:
bakın dikkat ederseniz o an bende uyumamış ve tv izlemekteydim bizzat yaşadım karşı binaların nasıl sağa sola yattıklarını dehşetti ve bildiğiniz gibi o an elektrikler kesilmişti tüm kentde şimdi sokak lambaları bile yanmadığı ilçelerde o karanlıkta tabiiki yıldızlar çok daha net görünür örneğin elektrikler kesildiği zaman gök yüzüne bakın ne kadar dikkat etmediğiniz yıldızı göreceksiniz hemde çok yakında gibi :) tabii o gecekiler farklıydı önemsenemezde bu bir doğa olayı sanırım
 
Son düzenleme:

arifba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ağu 2006
Mesajlar
1,527
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
tesla deneyi diyorlar deprem için bir sitede okumuştum gerçekten adamlarda çok inandırıcı kanıtlar var..
 

calibra_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Ara 2006
Mesajlar
192
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
mevlam bi daha yaşatmasın o gece ben konyadaydım ve gece ev sallandı ona uyandım sonra sabah kalktım ki aman yarabbi.bu söylenenler gerçektir arkadaşlar..
 
Üst