Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayal edip gerçekleştirebilecek orjinal bir şey bence daha anlamlı... Para tuzağına düşmeyin bence... 3 kuruş harcayarak çok çok anlamlı bir hediye bulabilirsiniz... Sevgileler günündeki hediye bence maddiyata değil maneviyata dayalı olmalı. Parfümmüş, kazakmış ıvır zıvır vs hediyeler doğum günü falan olabilir ama bence bu günün hediyesi asla değiller. Gül de çok banel oldu, sıkışan gül' e sarılıyor
mesela ben,beyoglu 5.kat'ta bi aksam yemegi düsünüyorum ehuehu
kiz kulesini direk gören muaazzam bi mekandir... http://www.5kat.com/tr/resimler.htm
örnek teskil edebilir
ayrica alacagim hediyeyi söylemek istemiyorum,tek tasini kendi almadi sadece bunu diyebilirim öhöm öhöm
hiçbir sevgililer gününde sevgilim olmadı. genelde hep ayrıldık sevgililer günü gelince şanstır. sevgiler günü hep boş geçti. bende hediye alma özürlüyüm :sorry: (hani derler ya neyi çok istersen olmaz işte ben bu boyuttayım).:sorry: