14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı eskıden olsa benım bi çiçekçim vardı giderdim abi bana 5 tane ayrı ayrı gul ver die hepisini birer tane gulle aldatıyorduk ama şimdi 1 tane ve ciddi ona ozel bişey almam lasım

yoksa beni beğenmiyör müsün ?? :D:D:D

büssürü gülll almam lazım ama sevgililer gününden 2 gün önce falan malum 2 ytl lik gül 12 ytl oluyor:D

dragon' Alıntı:
2 ayrı kişiye 2 ayrı hediye almam gerekecek :rolleyes:
o iki ayrı kişi herkese açık olan bu msj ı görmez inş :)

benimde malesef sevgililer gününde hediye alacak sevgilim yok olsaydida 12 ytl lik gül ona feda olsaydi yollarina gül serseydim

hocam illaki bi hediye almak istiorsaniz özel bir sey alin derim onu mutlu edecek bir seyy ya da romantik basbasa kalcaginiz bir aksam yemegi en güzel hediye olur bnce. aslinda forumumuzda bayan üyelerimiz var onlardan fikir almak gerek öle degilmi ?

Bence çok fazla abartmaya gerek yok aslolan samimiyettir ... :good:

klasik görünebilir ama iyiki parfüm sIkmasini cok seviyorlar (:
bence bugüne kadar kullandigi en pahali parfümün ne oldugunu ögrenip aynisini alabilirsin.( bende biliyorum pahanin önemi yok ama bu seferde böyle olsun ne cikarki ) ;P
*ayrica fabrikasyondan kutusu ezik yada cizik parfümler satiliyor istanbulda,herseyi orginal ama sadece magazada satilmamasinin sebebi kutusunda miniminnacik bi cizik mesela,
böyle bi parfümcü bulursan o en pahali dedigimiz parfümü inan yarisi fiyata almak hic zor olmayacaktir... beyoglunda var mesela,güneslide var mesela (: istanbul icin konusuyorum...

Hayal edip gerçekleştirebilecek orjinal bir şey bence daha anlamlı... Para tuzağına düşmeyin bence... 3 kuruş harcayarak çok çok anlamlı bir hediye bulabilirsiniz... Sevgileler günündeki hediye bence maddiyata değil maneviyata dayalı olmalı. Parfümmüş, kazakmış ıvır zıvır vs hediyeler doğum günü falan olabilir ama bence bu günün hediyesi asla değiller. Gül de çok banel oldu, sıkışan gül' e sarılıyor

mesela ben,beyoglu 5.kat'ta bi aksam yemegi düsünüyorum (: ehuehu
kiz kulesini direk gören muaazzam bi mekandir...
http://www.5kat.com/tr/resimler.htm
örnek teskil edebilir :P
ayrica alacagim hediyeyi söylemek istemiyorum,tek tasini kendi almadi sadece bunu diyebilirim :P öhöm öhöm

Geri