14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tarikc' Alıntı:
tek tasini kendi almadi sadece bunu diyebilirim :P öhöm öhöm
yok artık:) hocam örnek teşkil etmeyelim lütfen daha öğrenciyim..:)

TheOne' Alıntı:
Hayal edip gerçekleştirebilecek orjinal bir şey bence daha anlamlı... Para tuzağına düşmeyin bence... 3 kuruş harcayarak çok çok anlamlı bir hediye bulabilirsiniz... Sevgileler günündeki hediye bence maddiyata değil maneviyata dayalı olmalı. Parfümmüş, kazakmış ıvır zıvır vs hediyeler doğum günü falan olabilir ama bence bu günün hediyesi asla değiller. Gül de çok banel oldu, sıkışan gül' e sarılıyor

başkan çok doğru söylemiş:alkis:

şu resimdeki cadı beni bi rahat bıraksa benimde hediye alıcak bi sevgilim olucak ama bırakmıyo el mahküm tüm hediyeler yine kızım edaya

bolu059pr9.jpg
bolu066wj0.jpg

:confused: :confused: :confused: :confused:

aga78' Alıntı:
şu resimdeki cadı beni bi rahat bıraksa benimde hediye alıcak bi sevgilim olucak ama bırakmıyo el mahküm tüm hediyeler yine kızım Eda ya
Allah bağışlasın arkadaşım ... :good:

Allah cümlemizin çoçuklarını bagışlasın sagol abicim

abi allah bağışlasın daha ne istion işallah bizede nasip olur

Dayanamadım bak şimdi ben de oğluşumun resmini koyayım bari ... :)
dsc00303fc8.jpg

tarikc' Alıntı:
mesela ben,beyoglu 5.kat'ta bi aksam yemegi düsünüyorum (: ehuehu
kiz kulesini direk gören muaazzam bi mekandir...
http://www.5kat.com/tr/resimler.htm
örnek teskil edebilir :P
ayrica alacagim hediyeyi söylemek istemiyorum,tek tasini kendi almadi sadece bunu diyebilirim :P öhöm öhöm

Bu kadar olur ya... Aynı yeri düşünüyordum valla...

benden size bi fikir,

www.superyaa.com a girin orada kaz tüğünden yapılmış bir gül var. onu hediye edin ömür boyu dursun. fiyatıda uygun. ben öle yapacam ;)

hiçbir sevgililer gününde sevgilim olmadı. genelde hep ayrıldık sevgililer günü gelince şanstır. sevgiler günü hep boş geçti. bende hediye alma özürlüyüm :sorry: (hani derler ya neyi çok istersen olmaz işte ben bu boyuttayım).:sorry:

Geri