14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Dayanamadım bak şimdi ben de oğluşumun resmini koyayım bari ... :)
dsc00303fc8.jpg
masallah hocam allah bagıslasın.

okuma yazma bilmeyen bu,kızım Fatmanaz ;)

94389034zc6.jpg

bence bi bulıusma ayarlayalım onlara bunun süpriz olduğunu soyleyelim ve bulusmaya onlarıda getirelim "yerlerse"Bir taşla iki kuş

abi yok ben saat alıcam en güzel hediye bence kolundan cıkarmıyor her saate baktıgında beni hatırlıyor kullanma vadesi uzun helede afilli bişey alırsan ömür boyu unutamaz:D

eralp; kardeşim ver opel vectra yı daha güzel hediyemi olur :kop:
işin şakasıydı bence güzel bir yemek ve çiçek en iyisi. Ama Sevgililer gününe özel nereye gidersiniz onu bilemiyorum. İlla ki hediye alayım diyorsan ve anladığım kadarıyla ciddi bir ilişkin var o zaman tek taş yüzük al derim. Eğer düşünürsen bu fikrimi kuyumcu adresin benden kıyak bi indirimde yaptırırız.:good:

abiler ben batttım yaw 3 ayrı kişiye 3 ayrı hediye ama 3 ayrı kişiden 3 ayrı hediyedde bana gelecek...:p

walla ben o günü 3 e böldüm birine gümüş bi kolye alıcam ona sabahtan bi yol vericem sonra diğeriyle birlikte gezmeye çıkıcaz o koyu fenerli olduğu için feneriuma sokucam onu zaten ordan kendi hediyesini kendi beğenir.. ve en önemli olan 3 cüye hediye konusunda karar vermedim ama sağlam bi yerde akşam yemeği arkasından bi eğlence mekanına gitmeyi düşünüyorum

policeman' Alıntı:
eralp; kardeşim ver opel vectra yı daha güzel hediyemi olur :kop:
işin şakasıydı bence güzel bir yemek ve çiçek en iyisi. Ama Sevgililer gününe özel nereye gidersiniz onu bilemiyorum. İlla ki hediye alayım diyorsan ve anladığım kadarıyla ciddi bir ilişkin var o zaman tek taş yüzük al derim. Eğer düşünürsen bu fikrimi kuyumcu adresin benden kıyak bi indirimde yaptırırız.:good:

abi buaralar biraz duygusal olarak sıkışık durumdayım :D inş. ilerki zamanlarda alırım ama uygun bişiler bakıyorum abicim

TheOne' Alıntı:
Gül' ü gördüm de bu bomba birşey koptum :) :)

http://www.superyaa.com/urun.asp?id=470

ahahahaha :D

-sevgilim bak sana ne aldım
-ne aldın
-garınca yuvası gız hemde garıncaları hediye, aşkımız bu garıncalar gibi olsun :p

dragon' Alıntı:
okuma yazma bilmeyen bu,kızım Fatmanaz ;)

94389034zc6.jpg

Allah bagışlasın bu şeker kız senin canına okur valla

ben anlamıştım bu dan daha güzel aşkmı olur :alkis:

Geri