14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dragon' Alıntı:
okuma yazma bilmeyen bu,kızım Fatmanaz ;)

94389034zc6.jpg
Allah bağışlasın arkadaşım ... :good: :alkis: :pon:

bence boncuklu bir kolye al ve onun için özel yaptığını söyle klasik ama güzel bir yalan bence ama ciddi düşünüyosan onu sen bilirsin fazla kasma zaten sen onun için özelsindir

exilegs' Alıntı:
şu kadarını söyleyim sadece git kara kalem toblosunu yaptır içine de bi gül bide mektup yaz o gün ver gitsin reddedecek kız görmedim ben şimdiye kadar hepside tuttu...

:good: :alkis:

benimde bahsettiğim bu tür şeyler işte...

oyuncak al bebek ayı falan

abi ne diyorsun ne tek taşı_??walla ben bu aralar fakirleştim iice ne alacağımı da şaşırdım anket yapalım nolur az zaman akldı bi de bulamazsak dillerinden kurtulamayız..anket tek çare gibi...

crazy_pistols' Alıntı:
abi ne diyorsun ne tek taşı_??walla ben bu aralar fakirleştim iice ne alacağımı da şaşırdım anket yapalım nolur az zaman akldı bi de bulamazsak dillerinden kurtulamayız..anket tek çare gibi...

kardeşim niye böyle düşünüyorsun eralp kardeşim ciddi düşünüyor allah tamamına erdirir inşallah. eğer sende ciddi biri için hediye düşünüyorsan çok görme bu fikrimi. hem sonunda sana bunlar yol, su, elektrik olarak geri dönecektir:) ayrıca tek taş yüzük dediysem o kadar da abartmayın çok ta fiyakalı bişey olmayacak tabiki ortalama 80 ytl yi geçmez benim söylediğim tek taş yüzük gidip pırlanta tek taş yüzük hediye edecek değiliz be abicim:D sonuç itibari ile şöyle bişeye benzesin diyerek alacağınız hediye de 20 - 30 ytl değerinden aşağı olacağını düşünmüyorum o yüzden ciddi ilişkiniz varsa biraz bütçeyi zorlayın derim ben.

TheOne' Alıntı:
Bu kadar olur ya... Aynı yeri düşünüyordum valla...

müdavimiyim ;-) ama genelde sicak havalarda gitmeyi tercih ederim.
beyoglunda bilmedigim yer azdir,mesela tüneldeki leb-i derya'yi da öneririm yada misir apartmanindaki 360 i,
yada cihangir'deki leyla'yi...
sevgiler

astrammm' Alıntı:
bi pırlanta yuzuk alabılırsınız.. maddıyat kısıtlıysa gumuslerde cok guzel modeller var cazıp fıyatlarda.50-60 ytl ye set gumus alabılırsınız.

aklınla bin yaşa musa... güzel fikir tşk... (aramızda haa):D

yeni aklıma geldi ya... ben battım bu ay.. 14 şubat sevgililer günü.. 18 şubat tanışma yıldönümümüz..2 mart doğum günü.... çık çıkabilirsen işin içinden.. üstelik yanında da olamicam... kargoyla gönderilebilecek 3 hediye lazım bana.... yok mu fikri olan:D

Geri