14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
avcı87' Alıntı:
benden size kardeş tavsiyesi; alacağınız hediyelerin bi anlamı olsun. mesela mini etek giymesini istemiyosunuz, gidin bi pantolon alın :D
:kop::kop::kop: güzel bi düşünce o zamanda inatlaşıp hergün giymesin sakın

nuribastra' Alıntı:
arkadaşlar ben bu sorunu yaşamamak için 15 şubatta çıkmaya başlıcam yeni kız arkadaş adayımla:)o yüsden sorun teşkil etmio ama gelin görünki kız mart doumlu yani illla biyerimise kaçıcak kaçış yok:)

aynen benımde oyle
14 subat s. gunu
21 mart d.gunu

Armada' Alıntı:
ufak şık bir gümüş kolye tercihimdir.

olabilir

abi en iyisi al şöyle güzel bitane ayıcıklı kedicikli terliklerden zaten mevsimde kış bence iyi olur çünkü ben almıştım çok iyi olmuştu :)

kızlar romantik erkeklerden cok hoslanırlar gullerin anlamını biliyosanızda karizmanız olur bnm cok yaptıgım bişey herkese soylemem ama opelci gencligin farkı olsun 3 tane gul alın tek tek ayrı ayrı hazırlasın lar kırmızı beyaz pembe cok guzel bişey yaptırın ama;

werirken ilk pembeyi werin bu guzelligin için fln deyin
2. olarak beyaz werin werirken saflıgın temizligin için deyin
3 ve son olarak kırmızıyı werin buda sana olan sewgim için seni sewiyorm deyin
kızlar hasta oluyo spr bi yontem ;) bn herzaman yaparm ii işliyo

policeman' Alıntı:
kardeşim niye böyle düşünüyorsun eralp kardeşim ciddi düşünüyor allah tamamına erdirir inşallah. eğer sende ciddi biri için hediye düşünüyorsan çok görme bu fikrimi. hem sonunda sana bunlar yol, su, elektrik olarak geri dönecektir:) ayrıca tek taş yüzük dediysem o kadar da abartmayın çok ta fiyakalı bişey olmayacak tabiki ortalama 80 ytl yi geçmez benim söylediğim tek taş yüzük gidip pırlanta tek taş yüzük hediye edecek değiliz be abicim:D sonuç itibari ile şöyle bişeye benzesin diyerek alacağınız hediye de 20 - 30 ytl değerinden aşağı olacağını düşünmüyorum o yüzden ciddi ilişkiniz varsa biraz bütçeyi zorlayın derim ben.

abi ne bileyim tek taş diyince şaşırdım kusura bakmayın...:o

arkadaşlar boşverin gülleri kalıcı bişeyler alın sevgilinize bu ne bir parfüm giysi nede çiçek olsun. bayanlar sıkıldı artık çiçeklerden bilmem anlatabiliyomuyum:) sizlere yardımım olur diye söyluyorum mesela arabası varsa fitre alın:) yoksa evinde kullanabilecegi süs eşyaları alabilirsiniz her baktıgındada sizi hatırlar:) mecburen veya bir cep telefonu :) ama hediye önemli degil ona önemli oldugunu deger verdiginizi hissettirin yeterli bence;)

black_girl' Alıntı:
arkadaşlar boşverin gülleri kalıcı bişeyler alın sevgilinize bu ne bir parfüm giysi nede çiçek olsun. bayanlar sıkıldı artık çiçeklerden bilmem anlatabiliyomuyum:) sizlere yardımım olur diye söyluyorum mesela arabası varsa fitre alın:) yoksa evinde kullanabilecegi süs eşyaları alabilirsiniz her baktıgındada sizi hatırlar:) mecburen veya bir cep telefonu :) ama hediye önemli degil ona önemli oldugunu deger verdiginizi hissettirin yeterli bence;)
seninki gerçekten güzel bir yaklaşım:good: ama malesef ki artık kadınların önemli bir çoğunluğu bu özelliğini yitirmiş durumda :( temelde sadece hatırlanmak ve birazda özel hissetmek için beklenmesi gereken bu küçük jestler günümüz kadın dünyasında artık rağbet görmüyor.

öyle kadınlar tanıyorum ki , sevgililer günü için istedikleri bulunması zor ve pahalı hediyeleri , akıl almaz yöntemlerle :confused: eşlerine-sewgililerine bildirilmesini sağlayıp sonra da gerçekten hayallerinin erkeğiymiş gibi davranarak mucize yaşadıklarını idda ediyorlar !!!

hiç bi zaman 14 şubatta hediye alabileceğim bi sevgilim olamdı şuanda olduğu gibiii:)) herhalde bu konuda şanlıyım hediye almaktan yırtıyom:)))

Geri