Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi bence lpg yapılır eskisi gibi kötü sonuçlar wermiyo benzin gibi aynı sonucu weriyo utanılcak bi durumda yok sonuçta aynı performansı aldıktan sonra niye daha fazla para veriyoruzki ?? hatta hatta fabrika çıkışı opsiyonel ile olucak görürsünüz
abi bence lpg yapılır eskisi gibi kötü sonuçlar wermiyo benzin gibi aynı sonucu weriyo utanılcak bi durumda yok sonuçta aynı performansı aldıktan sonra niye daha fazla para veriyoruzki ?? hatta hatta fabrika çıkışı opsiyonel ile olucak görürsünüz
bu lpg olayı bu site de daha çok tartışılır ama ben hala benzine verilen bu paraya enayilik demekten başka birşey diyemiyorum.Arabam bozulsun ama benzine o kadar çok vergi vermiyeyim...
bu lpg olayı bu site de daha çok tartışılır ama ben hala benzine verilen bu paraya enayilik demekten başka birşey diyemiyorum.Arabam bozulsun ama benzine o kadar çok vergi vermiyeyim...
daha dikkatli okursan lafımın bu vergileri alanlara gittiğini anlardın bence dolaylı yoldan kantarın topuzunun ağır geldiğini düşünmüyorum arkadaşım artı ben bu cümleleri daha önce de OPELİM LPG MEMNUNİYETİ adlı konuda da yazmıştım...Dikkatli inceler konulara bakarsan anlarsın üstadım...