100 milyarlık Jaguar'ını LPG'ye dönüştürdü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 milyar biriktiriyorum bende taktiracam...

Adam bunu kendine meslek edinmiş .Uygulamadan sonrada hepsini satmış.
Satımı kolaylaştırmak için yöntemi bu.:D :kop:

Adam belli övünmekten hoşnut olan bir insan 40 milyarlık jaguarı bile 100 milyar diyen adam dan ne beklersin dizelini 39 bin euro veriyorlardı.

allahım akıl fikir versin başka bir şey demiyorum işte tipik bir kroyum ama para bende vakası

abi bence lpg yapılır eskisi gibi kötü sonuçlar wermiyo benzin gibi aynı sonucu weriyo utanılcak bi durumda yok sonuçta aynı performansı aldıktan sonra niye daha fazla para veriyoruzki ?? hatta hatta fabrika çıkışı opsiyonel ile olucak görürsünüz

Eray-FB' Alıntı:
abi bence lpg yapılır eskisi gibi kötü sonuçlar wermiyo benzin gibi aynı sonucu weriyo utanılcak bi durumda yok sonuçta aynı performansı aldıktan sonra niye daha fazla para veriyoruzki ?? hatta hatta fabrika çıkışı opsiyonel ile olucak görürsünüz

bu lpg olayı bu site de daha çok tartışılır ama ben hala benzine verilen bu paraya enayilik demekten başka birşey diyemiyorum.Arabam bozulsun ama benzine o kadar çok vergi vermiyeyim...

faithless1905' Alıntı:
bu lpg olayı bu site de daha çok tartışılır ama ben hala benzine verilen bu paraya enayilik demekten başka birşey diyemiyorum.Arabam bozulsun ama benzine o kadar çok vergi vermiyeyim...
Dozunu fazla kaçırmışsın.
kantarın topuzu ağır gelmeye başladı.
Ortalık toz duman olmadan dönüşyap karakızlı:( :( :mad: :mad: :p

faithless1905' Alıntı:

hocam yapma Allah aşkına ben LPG ye karşıyım ama aracına LPG taktıranlara en küçük bi kötü lafım olmadı sonuçta tercih ve keyf meselesi

bu size yapılmış olan bir laf değil genellemeyapıyorum kendi şahsi düşüncem...üzerinize alınmanıza gerek yok diye düşünüyorum...

kurt.ibrahim' Alıntı:
Dozunu fazla kaçırmışsın.
kantarın topuzu ağır gelmeye başladı.
Ortalık toz duman olmadan dönüşyap karakızlı:( :( :mad: :mad: :p

daha dikkatli okursan lafımın bu vergileri alanlara gittiğini anlardın bence dolaylı yoldan kantarın topuzunun ağır geldiğini düşünmüyorum arkadaşım artı ben bu cümleleri daha önce de OPELİM LPG MEMNUNİYETİ adlı konuda da yazmıştım...Dikkatli inceler konulara bakarsan anlarsın üstadım...;)

Geri