1.7 Dti Motorlar İçin Tech'siz Arıza Okuma (Videolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
klima açıksa fan çalışmıştır :D

Abi Ozaman Hiç KArıştırma İYi Gidiyo çunku Seninki Şuan Benimkide 50 liraya 320 km Gidiyor.Bidakine 50 liralık alsana abi mazot :D
Alper mazot bitti:) 50 tl ile 380 gittim oranlarsak senden %20 fazla gitmişim. ş.içi köpri trafiği dahil.(110 tl ile 880 km oldu şiçi) Ama bak ben çok ekonomik kullanırım bunun etkiside var:) bi ara şu hortumları yaptırayım performanslı kullanım testi yapıcamda arabada bebiş olunca olmuyo:)
bugün opelden aradılar formu tarayıp mail olarak yollayın dedim. bakalım gelince görüşeceğiz ok...

Son düzenleme:
klima açıksa fan çalışmıştır :D

Alper bunu yazınca sorayım dedim klima benim 2 corsada da klima açıkken fanı açmasamda klima çalışıyor ve hafifçe üflüyor (0 konumunda)
tüm corsalarda bu böylemi c3 de olmuyor fanı açmak lazım...
yukarda cevabın "klima açıksa fan çalışmıştır" yazdığın için yazdım. fan açıksa fan çalışmıştırmı demek istedin yoksa:)

selamlar bunu benim arabada denedim arıza gözükmüyo sanırım ama arabayı aldığımda kontağı açınca motoru çalışıtırana kadar arıza lambası yanıyodu marşa basınca sönüyodu... Motoru yıkattım şimdi kontağı açınca hava yastığının lambasıyla birlikte 2 sn sonra sönüyor.. Acaba öncemi normal di şimdi mi bilemiyorum...

benimkide kontağı açınca diğerleriyle beraber 4sn faln sonra marş yapmadan sönüyor. normali bu değilmi...

normal abi Hepsi Normal :D.Işıklarda Normal.Klima Bizim Renodada fanı açana kadar devreye Girmiyor.Corsada Dügmeye bastınmı başlıyor 1 dereceymiş gibi püfürmeye :).Tamam Abi Görüşelim Kaynaşalım :D

alper formun kopyasını akşam uğrayıp aldım. önümüzdeki hiçi müsait olduğun bi gün yaz geleyim. bakalım yalçın ustan ne kadar yazacak:)
bide denilen arızalar çakışacakmı:)

Abi Sen Söyle İstersen Ben Hergün Müsaitim.Birde Yalçın Abiye Soralım Çekime Ne Zaman Gidiyo Bakalım :D

ne çekimi yaa artizmi:) ptesi belli olur salı çarşamba olabilir. sen sor gene yalçın abine

Geri