1.7 Dti Motorlar İçin Tech'siz Arıza Okuma (Videolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaav ne cins arızalarımız var yaaa:) tek derdimiz 0370 olsun:)

astra g^de denedım ondada yanıp sonuyor eger yanlıs saymadıysam oksıjen sensoru hatası var :D oda tüpten :)

benim hortumlardada bi sızıntı var. bende baktırıcam. pompa beyin Allahtan öyle bi arıza çıkmıyo:) Temmuzda almıştık bakım dışında 2 z rot değiştim o kadar.
bi çekmeme problemi vardı 75 bg ile bu kadar diyoz:) gerçi c3 17 lastiklerle 70 bg daha iyi kaçıyo sanki:) neyseki 30 tl ile 225 250 rahat gidiyom:)

benim hortumlardada bi sızıntı var. bende baktırıcam. pompa beyin Allahtan öyle bi arıza çıkmıyo:) Temmuzda almıştık bakım dışında 2 z rot değiştim o kadar.
bi çekmeme problemi vardı 75 bg ile bu kadar diyoz:) gerçi c3 17 lastiklerle 70 bg daha iyi kaçıyo sanki:) neyseki 30 tl ile 225 250 rahat gidiyom:)
Abi Ozaman Hiç KArıştırma İYi Gidiyo çunku Seninki Şuan Benimkide 50 liraya 320 km Gidiyor.Bidakine 50 liralık alsana abi mazot :D

aldım bakalım yazarım sonucu ama bu beni 2 hafta idare eder:)

aldım bakalım yazarım sonucu ama bu beni 2 hafta idare eder:)
eheuheueh Haberini Bekliyorum Abi

Merhaba arkadaşlar,

Benim traktörde anlattığınız yöntemle baktım arıza kaydı var mı diye, 1125 yazdırdı. Sanırım selenid valfle ilgili bir problem. Arabanın yüksek devir çekişinden pek memnun değilim, mantıklı da geliyor arıza kodu. Arıza kaydını unutsun diye aküyü söktüm yarım saat bekledikten sonra tekrar taktım, kontrol ettim gerçekten de unutmuş arızasını. Kısa bir test sürüşünde farkettim ki araba kendine gelmiş, yüksek devir çekişi düzelmiş. İnşallah tekrardan bu arızayı kaydetmez... Şu anda tek sorun elektrikli camların butona uzun basıldığında otomatik kapanma fonksiyonunun çalışmaması. Bu konuda nasıl tekrardan programlanır bilen varsa paylaşımlarını beklerim. (corsa 1.7 dti 03')

ugur merhaba.camlarını aç 4-5 parmak kadar 2sinide sonra kapama tuşuna bas ve basılı tut pencereler kapansın sen elinie çekme 2-3 sn daha tut.şimdi problemin çözülmüş olması lazım olmadıysa kapalıkonumdayken biraz daha elini basılı tutarsın :)

ya alper dediğin gib yaptım arabadan ses gelmeye başladı sanki çalışıyomuş gibi korktuk kapattım :d:d

Geri