1.6 vectra c hız problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sensör arizasida yok o zaman akismetre gibi cins cins şeyler geliyor ama aklıma ustada bitecek senin bu iş bence

GT-I9300 cihazımdan gönderildi now Free

ustada bıtecek haklısınız ama koca antalyada bir sürü opelci çoğu çakma usta parça değiştirmekten usta olmuş insanlar doğru dürüst ustam yok

ustada bıtecek haklısınız ama koca antalyada bir sürü opelci çoğu çakma usta parça değiştirmekten usta olmuş insanlar doğru dürüst ustam yok
Erhan Bey, o konuda haklısın, çoğu usta tamir etmektense doğrudan parça değişecek diyor, eğer istersen sana usta konusunda tavsiyede bulunabilirim. Yolun düşerse opay'da Murat usta var. Yalnız iş yaptıracak olursan önceden peşin peşin pazarlığını yap. Beni şimdiye kadar hiç yanıltmadılar.

Erhan Bey, o konuda haklısın, çoğu usta tamir etmektense doğrudan parça değişecek diyor, eğer istersen sana usta konusunda tavsiyede bulunabilirim. Yolun düşerse opay'da Murat usta var. Yalnız iş yaptıracak olursan önceden peşin peşin pazarlığını yap. Beni şimdiye kadar hiç yanıltmadılar.

ben aracımı goturdum daha once oraya baktırmak ıcın ama tamır yaptırmadım bütün işlerimi opene yaptırdım en son direksıyonumda ses vardı 2 -3 usta pompa deyıscek dedı 1200 lıra zaten eskı sanayıden otec opel var dun orda vd40 ile temızledı tık ses yok işgüzar bızım tamırcıler otecden memnun oldum müşteri kazandılar opayıda kötülemiyeyim daha önce iş yaptırmadım hiç sadece aracımı alırken expertıze götürmüştüm

sen motorun boşda rahat 6000 deviri görüyorsa ya debraja baktır yada koprösör ölçtür,iş trigerde olsa iditriger değişimi önceside aynı idi diyorsun

sen motorun boşda rahat 6000 deviri görüyorsa ya debraja baktır yada koprösör ölçtür,iş trigerde olsa iditriger değişimi önceside aynı idi diyorsun

şimdi benim araç kaçı görür ise normal diyebiliriz lpg de

Arabanızın kitabcığı 195km diyor,
onun için size tavsiyem madem boşta gaza basınca rahat 6000 deviri görüyorsa o zaman ya debraj yada komprösüründe sorun var

Geri