1.6 vectra c hız problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
devırı gecmeme sorunu yok bende allahtan 6000 ne kadar yolu var
ne yani 6000 deviri yapıyormu? ve 130 zor görüyor o zaman sen debraja bak
yani motor devirleniyor ama hız yapmıyorsa tabii,yoksa dediğim gibi en sağlıklı arıza kodu okutmak,ama şimdi 600 devir diyorsun o zaman debraj kaçırıyor

hız

debrıyaj setı ve bılyası gecen hafta deyıstı devırde sorun yok derken bassam gorucek ama km kacta olur kestıremıyorum aksam denedım 4000 devırde 140 ı gordum daha basamadım kacı kac devırde gorucek bılemedım yarım bı opcom alıcam kendıme habıre sanayı yoruyo arıza koduna bakıp paylasırım

En önemli şey sente ayarı gibi duruyor ama triger değişimi olduğuna göre o da yapılmıştır..Aklıma da ihtimal dahilinde bu geldi..Bence çekiş kesinlikle değişir ;) kaç liraya mal oldu Olcay toplamak egzoz kat vs?Bende de niadını doldurdu gibi..Bu arada 77 km hız ile ceza yemiş biri olarak 130 bile çok aslında 130 u geçmese de olur bence :)

egzos u degıstırmedık te (patırdayana kadar yolu var:dil: )
kat iptali+kelebek temızlıgı+hava fıltresı temızlıgıne 100Tl vermıstım.
servıste 3000 bıne motor acarız sorun duzelmezse baska seylerede bakarız demıslerdı 100bındekı arabaya... ondan 100 tl yı hıc sorgulamadan verdim :D

yanlıs baskımı taktılar acaba. araba devir çeviriyor hızlanamıyorsa baskı kaçırıyordur...

yanlıs baskımı taktılar acaba. araba devir çeviriyor hızlanamıyorsa baskı kaçırıyordur...

baskı balatadan sıkıntı olacagını sanmıyorum debrıyaj bılyasıda tam uyumlu
lakin ben şanzumanda bi ötme var arastırdıgım kadarıyla sanzuman dıslısı felan dıyolar nette belkı o etki yapıyordur dıye düşündüm birde egr temızle dedıler onuda zaman bulamadım :/

egr falan arabanın son hızını etkilemez. triger sente ayarı baskı en son katalizör yani...

egr falan arabanın son hızını etkilemez. triger sente ayarı baskı en son katalizör yani...

bu sente ayarı motor sökülmeden yapılabılıyormu nasıl oluyor bılgın varmı

Motor sökülmez sadece triger kayışı kapağı filan sökülmesi gerek.

yani sizde ne kadar sürer beklerken yapılabılecek bı ayarmı sizce

Boşta gaza basınca kaç devire çıkıyor

GT-I9300 cihazımdan gönderildi now Free

Geri