1.6 vectra c hız problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanızın kitabcığı 195km diyor,
onun için size tavsiyem madem boşta gaza basınca rahat 6000 deviri görüyorsa o zaman ya debraj yada komprösüründe sorun var

195 diyor ise normalı 160-170 dir diye düşünüyorum her araç ibreyi sona dayamaz sanırım yinede gösstericem sanayıye

190 km yi çok raahat hatta fazlasını görür. Görmezse problemin çözülmemiştir..

aracım 2001 vectra b z16xe motor km 187 000 düz yolda 195 bayır aşağı 220 yi görüyorum. (motor performans test sonucu %97 veriyor)

Maşallah arkadaşlar sizlerin araçların motorları 10 numara yeminle...

valla öyle nadir bey benim araç computestte %69 çıkıyo aracımdan memnunum 190 ı nerde görücem zatende problem olup olmadığını merak ediyorum

aracım 2001 vectra b z16xe motor km 187 000 düz yolda 195 bayır aşağı 220 yi görüyorum. (motor performans test sonucu %97 veriyor)
görür çünkü şanzımanı farklı sizin aracınızın.c kasadan hız oranı biraz daha yüksek c kasa o kadarını zor görür

Ondan memnunum bundan memnunum filan yok valla sürekli gitmeye başladın mı is değişiyor

GT-I9300 cihazımdan gönderildi now Free

katalizör tıkalı olabilir aynı sorunu yaşadım manifoltu çatladı en sonunda sorun açığa çıktı manifoltu katalizörle birleşik olduğu için iyi bi eksozcuda kaynakla katalizörünü değiştirdim ve hiçbir hız sorunu yaşamıyorum artık bence bi baktır derim manifolta

boşta gaza bastığınızda gaz kesiciye kadar geliyormu ... abicim tanıdığım bi abimin konjektör denen bi parçası arızalanmıştı be 4500 deviri geçmiyordu.. / 96 model vectra cd ) parça değiştirince düxeldi...bide arkadaşımın asrtası vardı onunda manifoltta sorun varmış herhalde kaçırıyormuymuş neymiş.. ne kadar gaza basarsa basssın gitmiyordu...yaptırınca sorun düzelmişti...
AMA ANLAMADIĞIM BU ARABA 130 KM YE ÇIKIYOR DEDİĞİN... BİRAZ SIKIŞTIRSAN YANİ 3. VİTESTE 130 DEMESİ LAZIM ...BENİM CORSA B VAR 190 DEDİM HALA GİDYORDU KORKTUM.. DEMEK İSTEDİĞİM NORMAL DEVİRLERDEMİ O HIZLARA ÇIKTIN... BELLİ Bİ HIZDAN SONRA SIKIŞTIRMA YAPMAZSAN ARAÇ ZATEN 130 DAN SONRA ÇOOOOKKK YAVAŞ HIZLANIR.. KASASI AĞIR ÇÜNKÜ...MESELA 6000 DEVİRDE VİTES DEĞİŞTİR.

Kontrol Ünitesi kullanıcı adlı arkadaş ilandaki aracın mı 3000 devirde 130 ile gidiyor, 4000 devirdede 160 ile gidiyor demişsin ben de vectra c2 var 3000 devirde 110, 4000 devirde 140 yapıyor aracına farklı bişe mi yaptırdın araçlar arasındaki hız farkı çok fazla geldi. Benim araçta p0420 kodlu arıza var bunun hıza bir etkisi olabilir mi? Bu arıza kodu ile karşılaşıp sorunu çözeblen var mı?

Geri