1.6 Twinport mototra LPG

kemal erim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1.6 Twinport motora LPG

Değerli forum üyeleri;
Astralar'da 1.6 Twinport motora LPG takıldığında uyum sağlamadığı, sürekli arıza lambarını yaktığı yönünde servislerden bilgi almış durumdayım. Sizce Astra Twinport motora LPG takıldığında gerçekten de sorun yaratıyormu bilgi verebilirseniz çok memnun olurum..

Son düzenleme:
twinport motorla alakası yok tamamen ustayla alakalı kimi arıza ışığını yaktırır arabadan sorun bitmez, kimide ne ışık yaktırır nede sorun çıkartır. eger lpg taktıracaksanız sağlam bir ustaya götürün derim.

bence hiç bulaşma km de 5-10 ykr kar edecen ondan sonra onuda motorun tamirine vercen yazık etme arabana tüp şahin doğan işi

1 senedir kullanıyorum sadece lpgnin filitresi tıkandığında bir kez yanmıştı yoksa yandığı filan yok inanmayın

2004 1.6 twinport aracım. yaklaşık 1.5 senedir milano marka lpg kullanıyorum. arıza ışığı yanmıyor. kalite bir işçilik arıza ışığı yakmaz bence. sadece şu şekilde bir durumla karşılaştım aracımı bir süre yüksek devirlerde benzinle kullanıp ardından lpg ye geçtiğim zaman kısa süreli yanıp sönüyor.

Değerli forum üyesi arkadaşlarım. İzmirde konusunun uzmanı, astra twinport motorora LPG dönüşümü yaptığında, aracıma sorun yaşatmayacak bir yer önerebilirmisiniz?
Aracım 1.6 Elegance Twinport(G) 2004
Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bence hiç bulaşma km de 5-10 ykr kar edecen ondan sonra onuda motorun tamirine vercen yazık etme arabana tüp şahin doğan işi

5-10 ykr :D:D

takılan kite ve ustaya göre %30-40 benzine göre daha ucuza gelir :)

Değerli forum üyesi arkadaşlarım. İzmirde konusunun uzmanı, astra twinport motorora LPG dönüşümü yaptığında, aracıma sorun yaşatmayacak bir yer önerebilirmisiniz?
Aracım 1.6 Elegance Twinport(G) 2004
Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Zavoli veya BRC öneririm. Zavoli polaris LPG altındağ - BRC ise 2A-izmir Karabağlar secim sana kalmış bu markalar hem kaliteli hem malının arkasında duran firmalar. Benim aracımda zavoli var çok memnunum arıza ışığı problemim hiç olmadı.

arıza ısıgı sadece twınport motorda yanacak die bir kayide yok mesela bende lpg taktırdım arıza lambası yandı sonra kendı kendıne sondu.bu demektırkı ecotech motor da twınport motorda arıza lambasını yakabılır.

Geri