1.6 turbo tusu hakkinda

Emrahdanas

Kayıtlı Kullanıcı
48-Muğla
Katılım
5 Tem 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
Merhabalar.
Forumda yeni uyeyim. Bu aralar astra j kasa bakiyorum bi arac buldum 1.6T olacak sekilde otm vites. Ama satici turbo tusu diye birsey gosterdi. Bu tus butun turbolarda varmi. Bence bir sorunu var ama.
 
Merhabalar, 1.6T motorlara sahip araçlar insignialar ile aynı motor serisine sahip diye biliyorum. Turbo veya Sport tuşu olarak size söylediği konu ise araçta muhtemelen Flexride şasi mevcut. Bu orjinalde olan ve ekstra ücret ödenerek sahiplenilen bir özelliktir. Sport modu seçildiğinde aracın süspansiyonları sertleşir, direksiyon sertleşir araç daha agresif bir moda geçiş yapar. Bir diğer özellik olan Tour modu seçildiğindeyse, araç yolda konforu sağlamak üzere kendini yumuşatacaktır. Kısacası böyle diyebiliriz... Aşağıya örnek bir video atıyorum...

 
  • Beğen
Tepkiler: cagatay16
Teşekkürler cevabınız için ama benim gördüğüm sonradan oem eklenen bir tuş sag diz tarafına tutturulmuş birturbo tusu .webp bir tuş anlamadım hala neden konulduğunu?
 
Muhtemelen araçta chip box tarzında bir yazılım mevcut. Bu tuş ile aracın modları arasında geçiş yapılıyor. Sistemi bilemediğim için açıkcası olumlu/olumsuz yorum yapamıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: cagatay16
Kabloyu sökünce ne oluyor tesisatı takip edin nereye gidiyor bakin
 
  • Beğen
Tepkiler: cagatay16
Pedalbox olabilir
 
Araca sonradan egzoz takılmışmı?Şu bağır bağır bağıranlardan...Normalde kumandalı olurlar ama belki aç-kapa butonu yapmıştır...
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasip
ben bu tuşu beğenmedim.
 
Geri
Üst